In the beginning

To start or not to start, that was the question.

Al ongeveer een half jaar kriebelt het van binnen om een blog te starten. Waarom ik niet eerder ben gestart? Tsjah, er waren al zoveel blogs, waarom zou ik het dan ook nog ’s doen. Toch kon ik het idee niet loslaten; ik wilde ook een eigen plek waarop ik alles kon delen waar ik van hou, een plek waar ik geheel mezelf kon zijn. Niemand die zegt wat ik moet doen, hoe ik het moet doen en waarom ik het moet doen. Gewoon bloggen wat ik maar wil en hoe ik het maar wil.

Maak dus kennis met mij; een 19-jarig meisje genaamd Saffira dat ook graag een eigen “stekkie”wil op het internet. Een meisje dat houdt van koopjes scoren, flauwe grappen en internetten (lees: fora lezen, blogs bekijken en Tumblr’en). Een meisje dat langzamerhand beauty begint te ontdekken en luie dagen de allerleukste momenten vindt. Een meisje dat droomt van een gezin op te bouwen en ook echt een baan te kunnen vinden die te maken zal hebben met haar studie Communicatie. Maar vooral een meisje wat, door middel van o.a. het bloggen, vooral wil leren zelf keuzes te maken en te groeien in het kiezen voor zichzelf.

WELKOM OP SINSPIRATIONS.

stop wishing start doing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s