Best Deals – Week 31

Uitverkoop, sample sales en kortingen; wie vindt het nou niet leuk om hier gebruik van te maken?
In  de rubriek “Best Deals” wil ik graag al deze dingen met jullie delen! Per week probeer ik allerlei acties te posten die mij aanspreken. Deze aanbiedingen kunnen soms heel verschillend zijn; van folderaanbiedingen en gratis producten tot online acties en kortingscodes. Waar jullie in ieder geval op kunnen rekenen is dat het vooral vaak budget artikelen zijn, iets waar ik heel dol op ben!
Voor deze week zijn het vooral folderaanbiedingen bestaande uit winkels als Kruidvat, Etos en de Hema en twéé online acties.

Folders
 Kruidvat (de acties zijn geldig tot en met 4 augustus 2013) 
Best Deals w31 - Kruidvat1
Zoals jullie kunnen zien geeft Kruidvat 50% op winnaars van de Kruidvat Publieksprijs. Waar ik vooral benieuwd naar ben, zijn de Andrélon Oil & Care (€1,62), de Kruidvat 2 in 1 Remover & Crème (€0,89) en het Kruidvat Young Masker (€0,49).

 – Etos (de acties zijn geldig tot en met 4 augustus 2013) 
Best Deals w31 - Etos1
Sinds kort heeft Neutral een Face Care lijn uitgebracht zonder parfum en kleurstoffen speciaal voor de gevoelige huid.
Dit klinkt best interessant, omdat ik best een droge en gevoelige huid heb. Helaas vind ik Neutral niet heel erg budget, maar door deze 30% korting wordt het wel een stuk interessanter!

Best Deals w31 - Etos2
Leuk, handig en zó budget, wat kan ik nog meer zeggen?

Best Deals w31 - Etos3
Miss Sporty wordt meestal gezien als een kindermerk, maar de laatste tijd wil het merk zich nog wel ’s van dat imago afschudden. Zo doen ze gezellig mee aan de BB-Cream hype (helaas niet voor de donkere huidjes, waar ik wel van baal!), hebben ze een hele goede eyeliner uitgebracht (Pump Up Booster Waterproof, een aanrader maar helaas kreeg ik er op een gegeven moment geïrriteerde oogleden van, dus moest ik een andere zoeken) en zitten er best wat hippe kleurtjes tussen de lipsticks. Sla dus je slag met deze 3e gratis actie!

-Trekpleister (de acties zijn geldig tot en met 4 augustus 2013)

Best Deals w31 - Trekpleister2
*Dinsdag 30 juli 2013:
– Palmolive en Unicura vloeibare handzeep (alles voor €1,-)
– NYC make-up (1+1 gratis)
*Woendag 31 juli 2013:
– Nivea haarverzorging en- styling (1+1 gratis)
– Sensodyne tandpasta Total care (50% korting)
*Donderdag 1 augustus
– Taft styling (1+1 gratis)
– Gliss Kur haarverzorging en- styling (1+1 gratis)
*Vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus
– Pampers luiers Easy Up (1+1 gratis)
*Zaterdag 3 augustus
– Dove douche, body- en handverzorging (50% korting)

– Da (de acties zijn geldig tot en met 4 augustus 2013) 
Best Deals w31 - DA
Korting, korting, korting bij DA! Nog beter: Je mag zelf kiezen aan welk product je dit uitbesteed!

– Hema (de acties zijn geldig tot en met 4 en 18 augustus 2013) 
Best Deals w31 - Hema1
Ik sluit me helemaal aan bij die slogan: Lekker hoeft inderdaad niet veel te kosten! Met dit warme weer is een ijsje altijd welkom én een gratis topping is altijd een leuke extra

Best Deals w31 - Hema2
Met dit warme weer is een ventilator ook zeker handig! Ik zal hier nog speciaal een artikel aanwijden, omdat ik er een leuke DIY mee wil doen!

Best Deals w31 - Hema3
Het is roze en lijkt op een satchel, rara wat is het? Het is een.. agenda!

– Action

De Action is toch wel één van mijn favoriete winkel als het om budget producten gaat! Iedere week hebben ze verschillende acties, maar wisten jullie al dat ze elke dag ook hun 100 nieuwste artikelen updaten? Elke dag dus nieuwe producten!
Het eerste product zijn de kousenvoetjes. Die heb ik voor €1,99 bij de Wibra gehaald, maar ik zie dat ze bij de Action een stuk goedkoper zijn. Ik weet niet precies wat de Clearasil perfectwash is, maar ik ben benieuwd! En zien jullie het plaatje met de haardonuts? Dit is al een tijdje een trend en nu heeft Action ze in het klein, medium én in het groot! De prijzen zijn €0,79, €0,89 en €0,99. Verder zien jullie nog een mascara voor maar €0,99! Er is een gewone versie en een waterproof versie. Die laatste gebruik ik héél graag en ik kan zeggen dat het echt een favoriet is geworden (ik zit er aan te denken om hier ook een artikel over te schrijven!)
En ten slotte een foto muismat voor €0,99. Lijkt me heel leuk om in elkaar te zetten en als cadeautje te geven (of te krijgen, haha!)
De kousenvoetjes maken trouwens uit van de weekactie, de rest maakt uit van de 100 nieuwste artikelen.

 Online acties
– Nelly:
Gisteren keek ik in mijn inbox en zag ik dat de Nelly sale nog maar 3 dagen duurde (vandaag dus nog maar 2 dagen!). Wanneer je nu iets in de sale besteld, krijg je een cadeaubon ter waarde van €10, te besteden bij de volgende bestelling!

– Bijou Brigitte
Als je nu iets koopt bij de Bijou Brigitte, moet je nog niet de bon weggooien! Er staat namelijk onderaan een €5,- waardebon die je kunt besteden op de online winkel! Deze actie is geldig tot 31-08-2013.
http://www.bijou-birgitte.com

Dit was het weer voor deze week! Ik zit  overigens nog even af te wegen of ik zal doorgaan met dit rubriek, aangezien het best wat werk is, maar dat zal ik jullie nog even laten weten. Tot die tijd zal dit artikel elke maandag verschijnen!

Liefs,

Saffira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s