TIP OF THE TOP: H&M Goes Recycling + 15% Korting!

De Hennes, Hennis & Mauritz of gewoon kortweg de H&M; wie kent deze winkel nu niet? Ik weet nog dat ik vroeger als jong meisje vaak deze winkel bezocht. Niet voor mij, maar voor mijn grote broer. Al de jongenskleding vond ik heel stoer en vet, toch ging ik nooit voor mezelf kijken. Waarom niet? Ik dacht gewoonweg dat de H&M een hele dure winkel was. HAHA. Gelukkig weet ik nu beter en ga ik regelmatig de winkel in om er lekker rond te snuffelen. Een maandje geleden was er zo’n snuffelmoment en toen ik bij de kassa stond, zag ik een groen foldertje staan en nam hem uit nieuwsgierigheid mee. Thuis aangekomen pakte ik mijn tas uit en begon de folder te lezen en wat bleek: De H&M wil graag een steentje bijdragen aan het milieu door het verminderen van textiel op de vuilnisbelten. Dit willen ze graag doen door middel van een kledinginzameling en voor elke kilo kleding die ze inzamelen wordt er 2 cent gedoneerd aan goede doelen. Allemaal leuk en aardig, maar hoe kan jij hier aan mee helpen? Simpel: 1) Duik je kledingkast in en zoek kledingstukken die je niet meer draagt of niet meer leuk vindt en doe ze in een zak (formaat: medium H&M tas). 2) Ga naar een H&M vestiging in jouw beurt en lever de tassen in bij de kassa (Per dag mag je 2 tassen inleveren). 3) In ruil voor de zakken krijg jij een 15% kortingscode te besteden in iedere H&M winkel t/m 31 december 2013!

Hier lever je de zakken in
In deze dozen leven je jouw zakken in!

And that’s it! Zo heb jij weer lekker ruimte in je kast, draag je bij aan een goed doel én daarboven op krijg je ook nog eens 15% korting op je volgende aankoop bij de H&M!

Zelf aan de slag om welgeteld met 7(!) zakken te eindigen
Zelf aan de slag om met welgeteld  7(!) zakken te eindigen

Ik hoop dat jullie iets aan deze tip hebben! Als jullie trouwens meer info willen over deze actie, kijk dan op www.hm.com of www.hm.charitystar.com Liefs, Saffira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s