In The Spotlight: Jennifer Lawrence

Girl Crushes. Zeg me dat ik niet de enige ben die ze heeft, please! Ook nu heb ik een behoorlijke girl crush en wel op Jennifer Lawrence. Ik moet eerlijk bekennen dat ik voor de film The Hunger Games nog nooit van haar heb gehoord. Maar toen ik haar in die film zag spelen, vond ik haar echt echt heel goed acteren! Toen ik op Tumblr allerlei foto’s en gifs (kleine filmpjes zonder geluid) van haar voorbij zag komen en ontdekte dat ze ook nog eens heel erg mooi én grappig was, begon mijn liefde voor haar te groeien! Ik vind het altijd heerlijk om te zien als bekende mensen ook gewoon spontaan en vol humor kunnen zitten en niet alles zo serieus nemen. Anyway, genoeg gezwijmel.
Laten we eerst alle feitjes op een rij zetten over miss. Lawrence. 

Jennifer Lawrence - avatarNaam: Jennifer Shrader Lawrence
Geboren op: 15 augustus 1990
Beroep: Actrice
Quote:In Hollywood, I’m obese. I’m considered a fat actress.
I eat like a caveman. I’ll be the only actress that doesn’t have anorexia rumors!
I’m never going to starve myself for a part.
I’m invincible. I don’t want little girls to be like, “Oh, I want to look like Katniss, so I’m going to skip dinner!”

Films
De meest bekende film van Jennifer Lawrence is tot nu toe The Hunger Games waar ze de rol van Katniss Everdeen speelt.
Ik vind het altijd moeilijk om een goede en korte samenvatting te geven over films en daarom geef ik liever het woord over aan een trailer!

The Hunger Games trailer:

Het leuke is dat de The Hunger Games onderdeel is van een trilogie geschreven door Suzanne Collins. Dit betekent dus dat er nog twee films komen met Jennifer! De volgende film, Catching Fire, zal verschijnen in november 2013 en daar kijk ik heel erg naar uit.

Catching Fire trailer:

Silver Linings Playbook was ook een film waar ik erg onder de indruk van was. Dit is een film waar je toch wel even voor moet gaan zitten, omdat het best een serieuze ondertoon heeft. Na de film zat ik dan ook echt even van: WOW, wat een verhaal!!
Ik was niet alleen onder de indruk van het verhaal, maar ook van Jennifer’s acteertalent. Ze liet haar emoties hier zo goed in zien, het was echt prachtig!

Silver Linings Playbook trailer:


Waar ik zelf verder nog benieuwd naar ben is X-Men First Class. Een paar weken geleden heb ik namelijk voor het eerst de film X-Men gezien, wat ik erg spannend vond. Nu ben ik ook benieuwd naar alle andere X-Men films en toevallig speelt Jennifer dus ook in één van ze!
Toevallig zag ik net dat ze bezig zijn met de nieuwste X-Men film die uitkomt in 2014 en daar speelt ze ook in, yay!
Voor nu dus even wachten, maar ik ga binnenkort dus X-Men First Class kijken.

X-Men First Class trailer:

Fashion
Behalve het goede acteerwerk, bewonder ik ook de stijl van Jennifer. Het is simpel en klassiek en soms lekker casual, waar ik best wel van hou. Hieronder een paar mooie plaatjes!

Jennifer Lawrence - fashioncollage
Jennifer Lawrence - fashioncollage2
Het laatste wat ik met jullie wil delen, zijn de humoristische quotes van Jennifer! Heerlijk om te lezen en om lekker mee te lachen.
Jennifer Lawrence - funny

Ik hoop dat jullie nu net zo dol zijn op Jennifer Lawrence als ik. Ze kan goed acteren, heeft een leuke stijl en is niet vies van een beetje humor!
De volgende celebrity die ik in de spotlight zal zetten is… Robert Downey Jr.!

Liefs,
Saffira

Een gedachte over “In The Spotlight: Jennifer Lawrence

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s