Digital – Cool Inventions

Wat is het toch knap om te zien wat de mensheid allemaal kan bedenken. Van coole apps tot handige gadgets, ik vind het leuk! Regelmatig kom ik op Tumblr en Instagram de vetste uitvindingen tegen die ik graag met jullie wil delen.

C1-C31. Mini-mini’s! Deze foto heb ik zelf gemaakt met mijn Iphone in Oosterhout. Paar jaar geleden was ik echt dol op deze auto en moést ik hem hebben. Misschien leuk voor de kinderen later?
2. Weer een mini: een minikopje met schoteltje en lepeltje op een ring, hoe leuk is dat!
3. Voor de drinkers onder onder ons: Een glas waar bij je aan de ene kant bijvoorbeeld bier in kan schenken en aan de andere kant een shotje.

C4-C64. Geen mes meer nodig met deze butter stick type! Handig voor als je overnacht op een camping of tijdens een festival
5. Dit is echt een uitvinding waarvan ik vind dat iedere take-out restaurant ze moet hebben! Met dit design heb je veel minder kans dat het valt of gaat wiebelen en er zit zelfs een vakje bij voor servetten.
6. Wow, als ik dit elke dag van het jaar mocht doen, dan begon iedere dag zeker goed.

C7-C9
7. Sorry voor de kwaliteit van deze afbeelding, maar anders past hij niet in het rijtje! Het is dus een beker waarbij je een draaikolk in kan maken, hoe vet! Storm in a cup!
8. Kijk, dit noem ik nou nog eens een beveiligingssysteem. Of het ook goed werkt is nog maar de vraag, maar het ziet er wel heel cool uit.
9. Kennen jullie die dingen bij de Expo waarbij je de vorm van je hand in kan drukken? Nou, iemand heeft dus blijkbaar bedacht om daar een hele grote versie van te maken. Wat een leuke dingen kun je hier mee maken!

C10-C12
10. Dit is echt een tip voor als je weinig ruimte hebt of ruimte wil besparen. Wat zien we? Een bank, een tafel en 2 kleine stoelen aan de tafel. En dat allemaal in één!
11. Snorren zijn in, of je het nou leuk vindt of niet. Persoonlijk vind ik de trend zelf niet zo heel erg denderend, maar soms is het wel schattig. Net zoals deze vormpjes waarmee je snorren uit drukken.
12. Aaaaah, ik wil, ik wil, ik wil!! Pleisters die uitleggen waardoor je je wond heb gekregen: Shark bite, it is!

Wat een toffe creaties, hè? Altijd als ik dit soort plaatjes zie, word ik hebberig en zou ik ze graag allemaal in huis willen hebben, haha!
Helaas kan dat niet, maar tot die tijd blijf ik lekker zwijmelen en verbaasd staan.

Liefs,
Saffira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s