This Month’s Wishes – Augustus 2013


Nieuwe maand, nieuwe wensen!
In deze rubriek zal ik elke eerste van de maand bloggen over wat ik hoop te bereiken. Dit kan over van alles gaan: liefde, school, shopping en ga zo maar door! Dit keer is de maand augustus aan de beurt en zal ik in september een kleine terugblik doen om te kijken of het allemaal is gelukt of wat ik er nog aan zou kunnen doen om dat doel te bereiken.

1) Bloggen!
Zoals ik al in mijn eerste post vertelde; ik droom al een tijde om een blog te starten. Nu ik heb besloten deze droom te volgen, blijft het natuurlijk wel eng om het ook te blijven doen. Daarom is mijn eerste wens voor de komende maand dan ook: Blijven bloggen,er plezier in blijven houden en alle digitale dingen uitvinden rond het bloggen.

2) Het einde van mijn hooikoorts
Gisteren heb ik mijn verhaal gedeeld over hooikoorts. Meestal heb ik er van februari tot en met mei last van, maar helaas ben ik er nu nog steeds niet van af! Gelukkig gaat het al wel iets beter, maar ik hoop natuurlijk dat het deze maand ook echt voorbij zal zijn.

3) Naar de dierentuin gaan
Een van de leuke dingen van een baan hebben, is een kerstpakket krijgen. Natuurlijk niet het allerbelangrijkste, maar wel fijn om aan het jaar iets extra’s te ontvangen! Helaas krijg ik bij mijn bijbaantje geen kerstpakket, echter mijn vriend wel. Hij kreeg deze in de vorm van een “pluim”. Dit is een cadeaubon met keuze uit honderden bestedingsmogelijkheden. Je kunt kiezen uit verschillende belevenissen, producten en zelfs voor goede doelen! Hij is er voor elk budget van €15 tot €1000 (Voor meer info kun je op de site kijken: www.pluimen.nl).
Anyway, mijn vriend koos er voor om naar de dierentuin te gaan! Het leuke hiervan is dat hij niet één, maar twee kaartjes heeft gekregen, dus ik mag van hem mee! Wat ik zelf nóg leuker vind, is dat ik nog nooit naar de dierentuin ben geweest, ik kijk er ook echt graag naar uit!
Jammer genoeg heeft mijn vriend sinds kort een vaste baan, waardoor het plannen iets moeilijker gaat. Daarom wens ik ook echt dat dit deze maand door kan gaan, aangezien kerst toch al een tijdje geleden is, haha!

4) Theorie examen halen
Op 6 augustus ga ik voor de 2e keer op en hoop ik natuurlijk dat ik slaag!
Grappig verhaaltje: Dit is stiekem eigenlijk mijn 3e keer dat ik opga, maar de eerste keer ging helemaal mis: Er was namelijk een storing bij CBR tijdens het examen, waardoor het niet meer door kon gaan! Aan de ene kant jammer, maar aan de andere kant was ik ook best wel opgelucht, omdat ik toch het gevoel had dat het niet zo goed ging.

5) Introductie Communicatie
Oke, het kopje is niet echt een wens, maar moest er toch even bij!
Dit jaar ga ik voor het eerst studeren, dus ook voor het eerst naar een introductie. Mijn school wil het dit jaar groots uitpakken door een festival te geven. Klinkt super leuk, maar ik ben dus heel bang dat ik in m’n uppie overblijf! Ik voel me namelijk al snel awkward en weet gauw niet wat ik moet zeggen. Laten we er maar op hopen dat dit dus goed komt, want een festival klinkt echt tof!

QUESTION: Wat zijn jullie wensen voor de maand augustus?

Ik hoop dat al jullie wensen deze maand mogen uitkomen!

Liefs,
Saffira

3 gedachtes over “This Month’s Wishes – Augustus 2013

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s