FASHION: 10x Ranking The Outfits #1

Image and video hosting by TinyPic
Kennen jullie het programma “Ranking The Stars”?  Nee? Het is een programma, gepresenteerd door Paul de Leeuw, waarbij 10 bn’ers elkaar gaan ranken (ranglijst maken) op basis van een stelling die al eerder door Nederland beantwoord is.
Nu leek het me leek om dit concept ook toe te passen op fashion! Hiervoor heb ik 10 random outfits uitgekozen afkomstig van Tumblr en Instagram en ze zelf op een rijtje gezet.
Benieuwd naar mijn lijstje? Lees dan snel verder!

Image and video hosting by TinyPic

10. Het eerste wat me opviel was het mooie blousje. Het tweede wat me opviel was dat er bij de schouder een gat zat. Het derde wat me opviel was dat ik me irriteerde aan hoe rommelig het blousje werd neergezet! Oke, je merkt het al, zo enthousiast ben ik niet over deze outfit. Ik geloof best dat het iets meer stijvol kon: Het blousje minder rommelig, het broekje wat langer en zonder gaten. De tas daartegenin is perfect!
9. Ik ben verliefd op deze jas! Perfecte kleur, vorm en het beste: heeft een muts. Want wat heb je aan een jas in de kou zonder muts? Het storende effect ligt dus niet bij de jas, maar bij het jurkje. Het maakt deze outfit iets oudbolliger en het doet niks voor haar lichaam.
8. Op zich niet een hele verkeerde outfit, simpel en casual. Wat ik wel jammer vind is de hoeveelheid sieraden en dat het niet met elkaar matched.

Image and video hosting by TinyPic7. Mooi en simpel. Iets te simpel voor mijn doen en ik vind de onderkant van de broek niet zo mooi afgewerkt.
6. Big, bigger, biggest! Dit moest Hilary vast gedacht hebben toen ze deze outfit aantrok. Op zich vind ik het haar niet misstaan, zelf zou ik het niet zo snel doen.
5. Wat vind ik het toch leuk als ik ook de outfits van mannen spot! Ik vind dit serieus net zo interessant als fashion voor vrouwen. Deze outfit vind ik echt leuk! Lekker simpel en hoe die zo nonchalant er bij staat, heerlijk!

Image and video hosting by TinyPic
4. Mooi is het enige wat ik hier van vind en wat ik er bij kan bedenken.
3. Net zoals mannenmode, vind ik kindermode ook heel leuk (én lief!) om te zien! Dit jongetje ziet er zo stoer en badass uit!
2. Dit vind ik zo simpel (worden jullie al gek van dit woord?) en classy! Wat ik erg vooruitstrevend vind, is dat het blousje niet één, maar lekker 2 kleuren heeft, maar het blijft wel in de trend van nu (zwart/wit).

1
1) En dan nummer 1!!!
Vinden jullie dit geen knaloutfit? Zo lekker zomers en vrolijk en had ik al zomers gezegd?
Deze outfit mag van mij rechtstreeks mijn kast in!

Ik hoop dat jullie deze variatie van ranking leuk vinden!
Zouden jullie het misschien leuk vinden om zelf in de lijst te komen? Laat het weten in de comments en dan zal ik er over na denken!

Liefs,
Saffira

2 gedachtes over “FASHION: 10x Ranking The Outfits #1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s