Beauty – 3x Action Max Blush

Mijn eerste beauty artikel, yay! Zoals jullie weten vind ik budget producten het meest interessant qua.. tsjah, alles! Zo ook met make-up. Toen ik op de Action site de 100 nieuwste artikelen aan het bekijken was, zag ik blush er tussen staan voor maar €0,99!
Die moest ik dus gaan proberen! 

Blush is een product wat ik niet vaak gebruik, vaak omdat ik het meestal te heftig vind staan. In tegenstelling tot veel andere meiden had ik maar 2 blush producten. Het waren allebei creamy varianten en ik was benieuwd naar de pressed powder variant.
Bij de Action had je heel veel mooie kleuren en uiteindelijk ben ik met 3 blushes de deur uitgegaan:
– 862 Rose (mineral)
– 866 Rosewood (mineral)
– 034 Rose

De eerste twee zijn mineral blushes en zijn dus parfum en- talkvrij. Zoals je ziet lijken de namen veel op elkaar, maar de kleuren gelukkig niet! Laten we eerst kijken naar de verpakking. Wat ik altijd tof vind van de Action is dat ze hun make-up altijd hygiënisch inpakken. De blushes zitten namelijk eerst in een zwart, kartonnen doosje voordat je het kan openmaken en ik kan uit ervaring zeggen dat die wel moeilijk te openen zijn!
Image and video hosting by TinyPic
Als je de blushes uit de doosjes hebt gehaald, zien ze er zo uit:

Image and video hosting by TinyPic
Zoals je kan zien zijn het plastic verpakkingen, wat logisch is aangezien de prijzen best laag liggen. Ondanks het plastic liggen ze goed en licht in de hand. Toen ik ze verder openmaakte zag ik tot mijn verbazing ook nog dat ze kwasten/sponsjes hadden en een spiegel, wat is dat handig!
Image and video hosting by TinyPic

– 862 Rose (4,3g)
Dit is een  mooie roze, iets wat felle, kleur. Een van mijn creamy blushes is zelf nog iets feller, maar staat niet raar. Daarom was ik benieuwd naar dit kleurtje in pressed powder vorm en ik kan je zeggen: Ik ben tevreden! Wat een pigment voor zo weinig geld.

Image and video hosting by TinyPic

– 866 Rosewood (4,3g)
Rosewood is ook een mineral blush wat op het eerste oog erg op de kleur peach lijkt, maar uiteindelijk is het een soort mengelmoes van peach en licht roze, heel apart vind ik zelf. Ik vind hem erg mooi, omdat ik zo een natuurlijk glans krijg op mijn huid. De swatch van deze beauty liet zich niet zo goed fotograferen, maar de kleur is dus zoals je hem links onder ziet.

Image and video hosting by TinyPic– 034 Rose (7g)
Ik was al een tijdje op zoek naar zo’n kleur in een budget variant en eindelijk had ik ‘em gespot! Maar waarom ze deze ook “Rose” hebben genoemd is mij een raadsel. Dit is toch duidelijk een peach kleur, te zien aan de blush zelf, maar ook bij de swatch was het duidelijke geen rose-kleur. De blush heeft zilveren en roze glitters, wat zorgt voor een mooie glans. Deze variant is overigens geen mineral blush, maar ligt toch heel fijn op mijn huid (ik heb een droge en soms gevoelige huid).

Image and video hosting by TinyPic

Al met al ben ik erg tevreden over de werking en het pigment van deze blushes! Ook ben ik heel erg blij dat ze maar €0,99 waren en dus lekker budgetproof zijn! Ben je dus op zoek naar goedkope blushes met goed pigment, neem dan een kijkje bij de Action!

Liefs,
Saffira

5 gedachtes over “Beauty – 3x Action Max Blush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s