New In: Secondhand love

Wist ik vroeger amper van het bestaan af, nu lust ik er pap van: Kringloopwinkels. Heerlijk om er rond te struinen en goedkoop dingen te scoren. Vooral als je weet dat het eerst super duur was en jij het gewoon kan kopen voor een spotprijsje!
Mijn laatste twee keren heb ik er ook een paar kledingstukken gehaald, waar ik heel blij mee ben! Onder andere een jurkje van Filippa K en een mooie blazer van Massimo Dutti. 

Laat ik beginnen met twee jurkjes. Het blauwe jurkje van Vila is lekker casual en kan ik overal dragen. Het zwarte jurkje van Filippa K vind ik meer geschikt als LBD (Little Black Dress) en zou ik bijvoorbeeld naar de kerk dragen, een feestje of een sollicitatiegesprek.

Image and video hosting by TinyPic
Verder heb ik ook een mooie roze blouse gekocht, oorspronkelijk van de H&M, die zowel casual kan worden gedragen met een jeans of juist netjes met een rokje. Het andere item wat je ziet is een heel apart shirtje, komt eigenlijk van de Primark, en is aan de voorkant kort maar aan de achterkant juist weer wat langer. Als je er dus een strak zwart rokje bij doet, lijkt het net alsof je een jurkje draagt.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

De tweede keer dat ik naar de kringloop ging, waren we er meer voor mijn moeder. Helaas had zij niks kunnen vinden, maar ik had onverwachts toch nog 2 leuke dingen meegenomen. Het eerste kledingstuk was een twijfelgeval. Een truitje met blauwe panterprint… Hmm, wat moest ik hiermee? Toch maar mee de paskamer in en ik was verliefd! Het shirtje doet me denken aan Kenzo, een merk wat nu helemaal hip is. Het tweede wat ik zag, kwam ik toevallig tegen voordat we weggingen. Het is een kleurrijk shirtje van de oude H&M Garden collectie en toen ik hem zag dacht ik gelijk: WOW, zomer! Meenemen dus.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Dit waren al mijn aankoopjes van de kringloop! Gaan jullie wel eens naar de kringloop om wat leuke dingen te scoren?

Liefs,
Saffira

4 gedachtes over “New In: Secondhand love

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s