My favourites of the week #31

Image and video hosting by TinyPic

Het zijn de kleine dingen die het doen, maar helaas vallen die tegenwoordig niet meer zo snel op. Om meer waardering uit het leven te halen, heb ik er voor gekozen om iedere week mijn favoriete dingen en gebeurtenissen te delen! Voor dit artikel schrijf ik elke dag op wat mijn hoogtepunten waren. Dit zorgt er voor dat ik weer positiever moet gaan denken, waardoor ik weer even een geluksmoment heb.
Vandaag mijn favorieten van week 31!

– Ijskoffie van de Hema
Zo lekker, goedkoop én makkelijk te verkrijgen!

– Niksdagen
Ken je dat? Dat je eindelijk een dagje lekker niks hebt gepland en en dat je die dan ook de hele dag in je pyjama spendeert? HEERLIJK!

– Me-time
Wat goed aansluit bij “niksdagen” is “me-time”. Eindelijk even niks aan je kop en gewoon dingen doen die jíj leuk vindt. Als dat een keer bij mij voorkomt ga ik lekker voor de buis zitten, een serie kijken of in de stad slenteren. En dat allemaal lekker in m’n eentje!

– Geschoren benen
Het scheren zelf is op zich niet echt een favoriet, maar als je klaar bent met het scheren, voelen je benen zo lekker glad aan! Ik kan altijd van dat gevoel genieten en zit dan ook constant aan mijn benen om te voelen hoe glad ze zijn, haha! Ik vraag dan ook echt aan mijn vriend of mijn moeder: ‘Voel eens aan mijn benen hoe glad ze zijn?’

– (Nog steeds) Verliefd zijn
Ik heb nu ongeveer 3,5 jaar een vriend waar ik heel gelukkig mee ben. Ik hou van hem en zou me niet meer voor kunnen stellen dat ik zonder hem zou zijn. Toch zijn er ook dagen waarbij je even zonder elkaar bent en ik vind het altijd fijn om te merken dat ik me nog steeds verliefd kan voelen als ik hem weer zie!

– Dierentuin
In mijn artikel “This Month’s Wishes” kwam het al voorbij: Ik ga binnenkort voor het eerst naar de dierentuin! Nog leuker nieuws: Ik ga vandaag voor het eerst naar de dierentuin, aaaah! Als het hier op aankomt, voel ik me net weer een klein meisje wat helemaal in de zevende hemel zit! Ik ben vooral enthousiast over de leeuwen, aangezien mijn lievelingsfilm The Lion King is, hihi!


Dit waren al mijn favorieten van de week! Het is echt leuk om een soort van reflectie van de week te doen, ik raad het jullie zeker aan om dit ook eens te doen!

Liefs,
Saffira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s