Tip of the top: Een eyeliner en een lepel

Heb je dat ook wel eens dat je een mooie winged eyeliner  wil zetten, maar je elke keer uitschiet of dat het niet gelijk loopt?
Ik dus wel, totdat ik het volgende filmpje zag! het enige wat je nodig hebt is een eyeliner (pen) en… een lepel!
Een lepel?! Ja, een lepel. 

Toen ik net begonnen was met make-up deed ik eigenlijk alleen een zwart lijntje onder m’n ogen en klaar was ik. Naarmate ik wat verder ging experimenteren, zag ik ook dat er veel meer mogelijkheden waren waaronder de winged eyeliner! Dat vond ik er heel erg leuk uitzien en probeerde het uit, helaas ging dat niet altijd zonder problemen. Ik schoot vaak uit of de twee lijnen liepen niet gelijk (even dik/even dun) met elkaar en op een gegeven moment kapte ik er maar mee en ging ik over op een gewoon lijntje boven de ogen.
Tot ik plotseling op Tumblr een filmpje tegenkwam die wel heel bijzonder was:
Ik zal niet teveel voorzeggen, maar dit was dé tip om de perfecte winged eyeliner te maken! Overigens komt er in dit filmpje ook een tip om je wimpers te krullen en mascara op te doen, maar die vond ik niet zo geweldig werken (maar misschien werkt het natuurlijk wel voor jou!)

Veel kijkplezier en ik hoop dat dit filmpje jou kan helpen!

Liefs,
Saffira

7 gedachtes over “Tip of the top: Een eyeliner en een lepel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s