Best Deals – Week 32

Image and video hosting by TinyPic

Het is weer maandag, wat betekent dat het tijd is voor wat nieuwe deals! Natuurlijk zit de Action er bij en verder zijn er nog wat leuke acties bij de drogisterijen. De leukste deal van deze week is dat je iets gratis kan krijgen wat heel erg welkom is in deze warme dagen.
Ben je al benieuwd? Kijk dan snel verder!

Ik heb besloten om alle acties op alfabetische volgorde te zetten, wat betekent dat we vandaag met de goedkoopste acties beginnen, namelijk: de Action!

– Action
Image and video hosting by TinyPicDit keer heb ik van de Action alleen maar aanbiedingen die komen uit de 100 nieuwste artikelen!
– Ik gebruik al reinigingsdoekjes van de Action, maar daar zitten er maar 25 in een pakje. In deze verpakking krijg je wel 80 huidreinigingspads voor maar €1,69! Ik ben benieuwd hoe deze werkt.
– Waar ik ook benieuwd naar ben zijn deze nagellak remover pads. Meestal gebruik ik die van de Primark die heel goed werkt én heerlijk naar bubbelgum ruikt, maar helaas zit de Primark niet bij mij om de hoek. Toen ik in de beschrijving van deze pads zag dat je kon kiezen uit de geuren aardbei, appel en aloë vera was ik verkocht!
– Hoe lekker zien deze biscuits met chocodip er uit?? De variant van Nutella heb ik vaker gezien op Tumblr en nu ik deze van de Action zag, wil ik hem echt uitproberen!
– Aw, hoe schattig ziet deze spons er uit? Het is jammer dat ik zelf geen bad heb, anders had ik hem zeker gehaald! Met deze badspons wordt iedere bad zeker lekker, hihi.
– Washi tape is een trend wat steeds vaker voorbij komt en is ook meer en meer overal verkrijgbaar. Ik vind ze ook erg leuk, maar dit soort plakband lijkt me ook wel handig!

– DA (geldig t/m 11 augustus)

Image and video hosting by TinyPic

Vorig week wilde ik al iets van deze actie meepikken, maar helaas gold het niet voor serums! Nu zie ik dat er dit keer voor gekozen is om wél alles uit het assortiment mee te laten doen aan de acties, dus ook de serums, yay!

– Nivea (geldig t/m 17 augustus)
Image and video hosting by TinyPicIk ben dol op Nivea! De producten hebben altijd een lekker geur en een goede werking. Mijn deodorant is bijna op, dus deze actie komt mij heel goed uit!

– Etos (geldig t/m 17 augustus)

Image and video hosting by TinyPic
Net als de Elvive actie, vind ik deze ook heel interessant. Ik ben namelijk wel benieuwd naar de Pink collectie en dit is wel een goede manier om daar mee kennis te maken!

– Hema (geldig t/m 18 augustus)

Image and video hosting by TinyPicEn de lekkerste actie van deze week! Ik heb vroeger een vakantiebaantje gehad bij de Hema en moest deze altijd maken, wat heel leuk was, maar ik denk dat het op eten van deze ijscoupe nog lekkerder zal zijn!

– Kruidvat (geldig t/m 18 augustus)

Image and video hosting by TinyPic
De laatste acties komen van het Kruidvat. Ook al heb ik al een favo mascara (artikel komt deze week online!), toch vind ik het interessant om nog over andere (liefst budget) mascara te lezen. Bij deze actie krijg je er 2 van Essence, wat komt op €1,20 per mascara! Koopje toch?
Dit is wel een op=op actie en is niet in alle filialen verkrijgbaar!
Wat ook in de reclame is bij het Kruidvat is de lipverzorging. Er zijn heel veel merken in de aanbieding waarbij alle combinaties mogelijk zijn.

Dit waren al de acties die ik leuk vind voor de komende week!
Ik hoop dat er iets leuks voor jullie tussen zit.

Liefs,
Saffira

6 gedachtes over “Best Deals – Week 32

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s