In The Spotlight: Robert Downey Jr.

Image and video hosting by TinyPic

Toevallig kwam ik deze foto tegen van Jennifer Lawrence en Robert Downey Jr. Wel grappig, want vorige keer was Jennifer aan de beurt en nu is het tijd voor Robert Downey Jr.! Robert is vooral bekend door zijn films Iron Man, The Avengers en Sherlock Holmes.
Tijdens zijn filmcarrière heeft hij helaas wel veel last gehad van drugsverslaving wat resulteerde in 3x een gevangenisstraf. Gelukkig in hij wel in rehab gegaan en sinds 2003 is hij helemaal afgekickt. Good for you, Robert!
Nadat hij helemaal sober was geworden, steeg zijn filmcarrière, kreeg hij een vrouw en een zoontje en zocht hij rust in een geloof wat hij zelf Joods-boeddhistisch noemt. Ik ben blij dat hij nu niet meer bezig is met drugs, waardoor hij zich meer en beter kan focussen op het acteren. 

Image and video hosting by TinyPicNaam: Robert John Downey Jr.
Geboren op: 4 april 1965
Beroep: Acteur
Quote: “Listen, smile, agree, and then do whatever the fuck you were gonna do anyway.”

Films
Dankzij mijn vriend heb ik Robert Downey Jr. leren kennen. Als eerste door de Iron Man films waarvan er 3 zijn gemaakt.
Robert speelt in al deze films de hoofrol als superheld genaamd Iron Man. Elke film heeft zo z’n eigen verhaallijn, waardoor je ze wel apart van elkaar kan kijken, maar het leukste is natuurlijk om ze alle drie achter elkaar te kijken! Voor nu laat ik even de trailer van Iron Man 1 zien!

Iron Man 1 Trailer

De Iron Man films zijn onderdeel van Marvel Comics die stripverhalen uitbracht. Alle films die worden gemaakt zijn dan ook op de verhalen gebaseerd. The Avengers zijn ook een deel van de Marvel Comics. Hier worden verschillende superhelden bij elkaar gezet, zodat ze samen de wereld kunnen redden. Iron Man is ook één van die helden en in The Avengers speelt Robert dan ook heel goed!

The Avengers trailer


Fashion

Image and video hosting by TinyPicIk vind het leuk als mannen zich leuk kleden. Helaas krijg je dan of vaak foto´s van mannen in een zwart pak of een simpele jeans met een shirt. Robert draagt hier ook een pak, maar 3x heel anders! Het blauwe pak vind ik heel mooi, maar wat die schoenen daar doen, nee hij had beter wat minder opvallende schoenen aan kunnen doen. Het grijze pak vind ik wel een grappige uitstraling hebben, hij valt zeker gelijk op! Ondanks dat je mannen vaak in een zwart pak ziet, staat het nog wel mooi en classy. Met deze outfit kon Robert dan ook helemaal niet fout zitten!

Extra, extra!
Iron Man heeft al een aardige fandom en ik vond dit plaatje wat wel een aardig bewijs is, haha! Kun jij ze allemaal spotten?

Image and video hosting by TinyPic
En het laatste wat ik met jullie delen is een lied. Een lied? Ja! Blijkbaar kan Robert namelijk ook zingen en ik vind het best mooi! Het liedje heet Smile. Wat vinden jullie er van?


Dit waren alle dingetjes die ik graag over Robert Downey Jr. wilde laten zien!
De volgende die aan de beurt zal zijn is… Lauren Conrad!

Liefs,
Saffira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s