Tip of the top: Card Protection

Image and video hosting by TinyPic
Vandaag nog een kleine tip van de Hema!
Al een tijdje lijkt mijn ov-kaart een beetje te rafelen aan de zijkanten. Ik maakte me hier wel een beetje zorgen over, want mijn ov-kaart heeft het al een keer helemaal uit het niets begeven en dat wilde ik echt nog niet meemaken! Ik zat toen namelijk 2 weken zonder en dat was geen pretje. Gelukkig heb ik er iets tegen gevonden!

Laatst liep ik lekker alleen door de stad een beetje in de winkels rond te kijken. Ik was eigenlijk op zoek naar een leuk notitieboekje bij de Hema, maar kon die helaas niet vinden. Wat ik wel tegen kwam was een speciale pocket ter bescherming van je naamkaartje, visitekaartje, pinpas enz. Toen dacht ik: Hey! Dat is een goede oplossing voor het rafelen van mijn ov-kaart!

Image and video hosting by TinyPic
Er zitten er twee in een pakje, de ene heeft een neon-roze kleur en de ander is doorzichtig.
Het prijskaartje wat er op zat, liet me gelukkig niet schrikken: Voor 2 van die kaartbeschermers betaalde ik maar €1,50 wat neerkomt op €0,75 per stuk! Een koopje dus.

Image and video hosting by TinyPic

Maar, ik heb maar één ov-kaart.. Wat zou ik toch met de andere gaan doen..?
Nou dat zal ik je vertellen: Ik gebruik het voor mijn medicijnen. Ik slik standaard 2 pillen per dag maar ze zitten altijd zeg maar los in mijn portemonnee (ik neem ze daar in mee zodat ik ze altijd bij me heb). Als ik het in zo’n kaartbescherming doe hoef ik niet te grabbelen tussen wat pasjes en bonnetjes, maar pak ik het gelijk in één keer!

Image and video hosting by TinyPic

Ik vind het heel handig om te hebben en ben blij dat ik het gekocht heb. Hoop dat jullie er misschien iets aan hebben!

Liefs,
Saffira

3 gedachtes over “Tip of the top: Card Protection

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s