Beauty – 3X Action Max Nagellak

Image and video hosting by TinyPic
Wie budget zoekt, die zoekt naar de Action! Je kunt hier veel voor weinig halen, zo ook make-up producten. Ik heb laatst al een artikel geschreven over de blushes van de Action (klik!) waar ik heel tevreden mee was! Vandaag is het dan tijd voor 3 nagellakjes!

Image and video hosting by TinyPic
Laat ik beginnen met het allerleukste en allerfijnste aan deze lakjes: Ze kosten maar €0,49 per stuk! Wauw, dat noem ik nog eens budget!
Ik heb al vaker de lakjes van de Action (als jullie mijn stash (van de Action of alle lakjes) willen zien, laat een comment achter!) gebruikt en tot nu toe ben ik over het algemeen erg tevreden. Dit keer nam ik de volgende kleurtjes mee:

– Milano Green
– Fresco Blue
– Deep Sea

Image and video hosting by TinyPic

Milano Green (7ml)
Image and video hosting by TinyPic
Dit was het eerste kleurtje wat ik spotte toen ik bij het beauty gedeelte was. Ik kan de kleur helaas moeilijk vast leggen, maar het is groene kleur met hele lichte oranje en groene glitters er door heen. Als er wat licht op dit kleurtje komt, lijkt het zelfs een beetje geelgroenig te worden. Ik heb hem nu op en het is echt heel mooi! Hij is wel een beetje waterig, maar na 3 laagjes heb je een goede dekking. Zoals je trouwens ziet, is de swatch niet op mijn nagels gedaan. Dit komt omdat ik mijn nagels niet zo mooi vind voor swatches. Daarom heb ik op Ebay een nail wheel besteld, zodat ik binnenkort hopelijk wat betere swatches kan maken.

– Fresco Blue (7ml)
Image and video hosting by TinyPic
Wat een mooi blauw kleurtje is dit zeg! Ik had er vroeger ook één van de Hema (ik realiseer me dat dit gewoon al 5 jaar geleden is!), die iets donkerder was, maar deze vind ik ook echt super en lakt prima. Wat wel een héél groot nadeel was: Het kwastje is gewoon stuk gevallen in het lakje! Ik maakte de nagellak open en *plop* daar ging het kwastje. Gelukkig heb ik meerdere Action lakjes en heb ik een andere dop gewassen en die er op gezet, maar dit viel me toch echt tegen. Nu kan ik dus nog wel gebruik maken van het lakje, yay!

– Deep Sea (7ml)

Image and video hosting by TinyPic
En dan het laatste lakje, maar zeker niet de minste! Tsja, ik heb hier niet veel over te zeggen. Ik vind de kleur super, hij lakt goed en heeft ook een goede dekking. Toppertje dus!

Al met al vind ik het dus goede lakjes voor zo’n topprijs! Als jij geen groot budget hebt, dan raad ik je zeker eens deze nagellak te proberen!

Liefs,
Saffira
Image and video hosting by TinyPic

11 gedachtes over “Beauty – 3X Action Max Nagellak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s