New In: My Dream Bag

Image and video hosting by TinyPic
Eindelijk, eindelijk, eindelijk heb ik hem: MIJN DROOM TAS!
Kennen jullie de Alexander Wang Rocco Duffle Bag misschien nog? Jaren geleden was die er opeens en het sloeg aan als een bom! Vele celebs 
liepen er mee rond en ik was er ook verliefd op geworden. Helaas heeft deze tas geen goedkoop prijskaartje er aan hangen en daarom was ik ook op zoek naar een goede look-a-like. En ik kan je zeggen, wat was dat een moeilijke zoektocht. Ik wilde hem namelijk in het zwart met zilveren studs, maar ik kon hem echt nergens vinden. Elke keer als ik een tas met studs zag, vloog ik er op af maar iedere keer was ik teleurgesteld. Of hij was te duur of hij had gouden studs of de studs waren op elke plekken van de tas, maar níet op de onderkant!
Maar hurray, hurray, ik heb hem dan eindelijk gevonden! 

De tas heb ik uiteindelijk in de sale gevonden bij Modemusthaves (klik!) en ging heel makkelijk. Je kunt er op vele manieren betalen (ik heb gekozen voor Ideal) en als je zelfs voor 21:30 besteld, wordt het nog dezelfde dag verzonden!
Image and video hosting by TinyPic1. Ik kreeg de tas binnen in een grote doos! 2. Kunnen jullie de tas al spotten? 3. Jaaaa, en daar is die!

Image and video hosting by TinyPic

Zoals jullie al aan mijn gezicht kunnen zien, ben ik dus heel blij met deze tas! Ik heb hem vandaag voor het eerst gebruikt, helaas in de regen, en het voelde goeeeed!

Question: Wat is jullie droom tas?

Liefs,
Saffira

P.S. Sorry voor de late update, maar we hadden gisteren een huwelijksfeest wat tot in de late uurtjes doorging!

8 gedachtes over “New In: My Dream Bag

  1. Fijn dat je er blij mee bent! Ik had ook echt al een paar jaar een huge crush op de Alexander Wang Rocco en Diego tassen, maar kon dat toen ook nog niet betalen dus heb ik ook de knock off van Modemusthaves gekocht vorig jaar. Helaas brak de strap na twee weken en daarna heb ik hem nooit meer gebruikt eigenlijk, dus ik hoop voor je dat hij bij jou langer meegaat!

    Liefs, helena

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s