Fashion – 10X Ranking The Outfits (2)

Ranking the outfits - titel

Auw, auw, auw, wat ben ik slecht wakker geworden! Gisteravond had ik al last van mijn voeten en benen, maar vandaag lijk ik er nog steeds last van te hebben. Helaas moet ik nog 2 dagen werken, maar gelukkig is dat pas in de middag/avond en ben ik overdag vrij. Dit betekent lekker de tv of de radio aan en werken aan de blog! Naar dit artikel keek ik erg uit, omdat ik het heel leuk vind om te maken.
Vandaag helaas geen outfit van een modieus kindje, maar er staan nog heel veel leuke andere outfits in! Dus ga er lekker voor zitten en veel leesplezier!

Image and video hosting by TinyPic10. Het jurkje: super. De hoed: mooi. De bodywarmer/vestje: tof. Alles bij elkaar? Niet zo leuk.|9. Dit vind ik op zich een leuke outfit, maar het mist iets. Het mist een eye-catcher!| 8. Yay, Blair (Oke, eigenlijk Leighton..)! Een casual outfit, maar ik vind de tas er niet zo heel mooi bij passen en het blousje had langer gemogen.

Image and video hosting by TinyPic7. Hihi, weer een outfit van een Gossip-Girl ster! Jessica heeft een originele outfit vind ik, maar ik kan er meestal snel niet tegen als je zilver en goud mengt. Als het kleine details zijn oké, maar hier vind ik het contrast te groot.| 6. Oeh, leuke outfit gespot! Dit zou ik zo aan willen doen, echt mooi!| 5. Dit is ook weer een outfit wat ik aan zou willen doen, wat een schattig jurkje met een hele mooie kleur!


Image and video hosting by TinyPic
4. Wat lekkere zomerse outfit! Ik kan niet goed zien of het een playsuit is, maar daar van uitgaand, vind ik het echt super! Haar tulband geeft ook echt een leuke touch aan de outfit.| 3. Dit is echt een goede outfit voor de koude maanden! Misschien met een dikkere panty en dan ben je er helemaal klaar voor!| 2. Deze outfit vind ik stiekem ook heel erg leuk vanwege de grote “S” op het jasje! Daarom staat ‘ie op nummer 2!

Image and video hosting by TinyPic

En op nummer 1 staat deze hele mooie creatie! Toen ik deze voorbij zag komen, wist ik het al: Deze komt hoe dan ook op de eerste plaats! Als ik er naar kijk zie ik niet gewoon een outfit, maar een waar kunstwerk. Best wel grappig, want ik vind insecten doodeng!

Dit waren alle outfits weer voor deze week!
Welke outfit vinden jullie het mooist?

Liefs,
Saffira

3 gedachtes over “Fashion – 10X Ranking The Outfits (2)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s