Personal – Genomineerd voor Liebster Award

Image and video hosting by TinyPic
Vandaag kreeg ik ook nog ander leuk nieuws:
Ik was door Anne van http://anneauty.blogspot.nl/ genomineerd voor de Liebster Award! Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, maar het is leuk dat er aan mij gedacht werd. Wil jij weten hoe deze award werkt en wil je zelf ook genomineerd worden, lees dan snel verder.

De regels die bij deze nominatie horen, zijn:

1. Je moet de blogger die jou genomineerd heeft vermelden in je artikel
2. Je moet de 10 vragen beantwoorden die de blogger, die je genomineerd heeft, jou heeft gegeven
3. Je moet 10 bloggers nomineren voor The Liebster Award (onder 200 volgers)
4. Je moet 10 vragen verzinnen om aan deze bloggers te stellen
5. Als je dit eenmaal hebt gedaan, ga je naar hun blog en laat je ze weten dat je ze genomineerd hebt
Nou ben ik iemand die soms wel eens de regels wil omzeilen (vooral als er staat moet, haha!). Ik ken namelijk niet veel blogs die onder de 200 volgers hebben!
Dus ik heb een ander idee en verzin even mijn regels:

1. Je moet de blogger die jou genomineerd heeft vermelden in je artikel
2. Je moet de 10 vragen beantwoorden die de blogger jou heeft gegeven
3. Iedereen mag mijn vragen beantwoorden, maar degene die bij de eerste 10 horen, daar zal ik een speciaal artikel aan toe wijden. Als je mijn vragen heb beantwoord, moet je een comment (Met daarin: Ik heb jouw vragen beantwoord voor de Liebster Award!) achter laten met een geldig e-mailadres.
4. Degene die tot de eerste 10 horen, zullen persoonlijk bericht krijgen én behoren ook 10 vragen te verzinnen voor de andere blogs.
5. Als je de 10 vragen hebt verzonnen, mag je 10 andere bloggers nomineren voor The Liebster Award (onder de 200 volgers)

Zoals jullie zien heb ik dus de regels een beetje veranderd, zodat er meer mensen kan maken op een nominatie voor een speciaal artikel. In Dit artikel zal ik de 10 blogs onder de loep nemen en jullie promoten!

Dit zijn trouwens de vragen die ik moet beantwoorden:
1. Welke dierenprint is jouw favoriet?
– Hmm, moeilijke vraag.. Maar ik ga voor nu voor de panterprint. Ik heb hier al verschillende items van, maar probeer het altijd zo classy mogelijk te combineren. Dus bestaat één ding uit panterprint, dan hou ik de rest erg basic.
2. Wat is je lievelingsserie?
– FRIENDS! Natuurlijk kijk ik ook nog andere series, maar wanneer ik die niet aan het kijken ben, val ik altijd terug op Friend. Ik heb alle 10 seizoenen al zeker zo’n zeven keer gekeken, erg hè!
3. Welke band vind jij het leukst?
– Vroeger was ik erg van de punk/rock bandjes, maar op een gegeven moment begon ik me minder met muziek bezig te houden vanwege persoonlijke omstandigheden. Nu hou ik meer van pop, gewoonweg omdat het simpele muziek is waar je lekker naar kan luisteren. Anywayals ik moest kiezen dan ga ik voor The Script, Train en One Republic.
4. Wat zijn jouw favoriete schoenen?
– O jeetje, wat een moeilijke vraag!! In de winter kan ik niet zonder mijn Uggs, dus dat is makkelijk. Maar op dit moment zijn het.. mijn slip-on All Stars. Die hoef je namelijk niet te strikken, maar die kan je via elastiek aan de achterkant heel makkelijk aan en uit schuiven!
5. Waarvoor  zou jij een nachtje niet slapen?
– Voor mijn vriend! Als hij me nodig zou hebben, dan zou ik zonder nadenken voor hem de nacht wakker blijven
6. Welk item kan je niet missen in je kledingkast?
– Ondergoed..? Haha oke, dat is misschien logisch! Ik denk toch wel dat ik mijn jeans zou missen als die er niet meer in zaten!
7. En in je beautystash?
Oei, ik ben de laatste tijd veel meer bezig met beauty en daardoor is mijn stash ook behoorlijk uitgebreid. Toch kies ik voor eyeliner, omdat dat mijn eerste aankoop was wat betreft beauty en ik gebruik het altijd!
8. Wat vind je de aller lelijkste kleur?
– Eigenlijk vind ik alle kleuren op zich wel mooi!
9. Welk merk zou van jou mogen verdwijnen?
– O, hoe heet dat ene merk ook alweer.. Abercrombie & Fitch! Er was laatst namelijk ophef over het feit dat er gezegd werd dat er alleen maar knappe en populaire mensen dat merk mochten dragen. Dat vind ik zo’n rare gedachtenis, want fashion is en moet voor iedereen beschikbaar zijn! Ik bedoel, stel er is een oorlog en het enige merk wat beschikbaar is, is dat merk. Wat doe je dan met al die kleding? Mogen ze het niet aan, omdat ze niet meer cool zijn, omdat ze alles verloren zijn? (Ja, je merkt het al, ik raak er aardig uit de ban van!)
10. Verf je je haar wel eens? En zo ja, vertel!
– Nope, dit zou ik nooit durven om eerlijk te zijn. Ik heb zwart haar en het lijkt me heel moeilijk om helemaal terug te gaan naar deze kleur, mocht ik het dan gaan verven.

Mijn 10 vragen

1. Beschrijf je jezelf en je blog in één woord.
2. Wat is je laatste bestelling geweest?
3. Stel je hebt het geld, zou je dan aan plastische chirurgie doen?
4. Wat is jouw beste budget tip?
5. Welke app vind jij het leukst/handigst?
6. Wat is jouw lievelingscijfer en waarom?
7. Zou je later kinderen willen hebben (of heb je ze toevallig al)?
8. Hoe ziet jouw perfecte dag er uit?
9. Waar ben jij allergisch voor?
10. En ten slotte, hoe ben je op mijn blog belandt?

Nog één keer: Wil jij een gratis promotie hebben? Beantwoord dan zo snel mogelijk mijn vragen, laat een comment achter waarin je vermeldt dat je mijn vragen van Liebster Award hebt beantwoordt en misschien zie jij je blog wel weer snel terug!
Succes!

Liefs,
Saffira

Een gedachte over “Personal – Genomineerd voor Liebster Award

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s