Dreaming of… Vacation!

Image and video hosting by TinyPic
In “Dreaming of” zal ik al mijn dromen met jullie delen. Niet zo zeer de dromen die ik in de nacht krijg, maar al mijn wensen die ik voor nu of voor de toekomst heb! Soms zal ik misschien een heel verhaal te delen, maar soms ook niet. Deze keer droom is van.. VAKANTIE!
Deze keer zal ik de woorden laten voor wat het is, want de titel zegt het eigenlijk. Het weer is iets minder, wat Nederland gelijk een stuk somber maakt, maar toch is het gelukkig nog een beetje warm. Toch verlang ik weer naar het echte zonnetje, een beetje zwemmen, een beetje luieren, shoppen, maar vooral GEEN ZORGEN!
Want vakantie vakantie staat gelijk aan zorgeloos genieten!

Image and video hosting by TinyPic


Image and video hosting by TinyPic
Heerlijk toch al die vakantieplaatjes? Oh, wat heb ik nu zin om lekker op strand te chillen met een heerlijk zonnetje erbij! Geef me nog een lekker drankje en hapje erbij en ik zit goed!

Ben ik trouwens de enige die hier ook last van heeft in de vakantie?:

Image and video hosting by TinyPic
Question: Dromen jullie ook nog steeds van de vakantie of zijn jullie al helemaal klaar om naar school en/of werk te gaan?

Liefs,
Saffira

4 gedachtes over “Dreaming of… Vacation!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s