New In & Digital – Action keyboard voor de Ipad

Image and video hosting by TinyPic
Lang leve het internet voor het ontdekken van budget producten!
Volgens mij is dit al het vierde artikel dat ik nu toewijd aan een Action product. Worden jullie er al gek van? Ik niet in ieder geval en geniet lekker van alle goedkope dingen die ze daar hebben. Ook nu heb ik goed product weten te scoren, namelijk een keyboard dat te gebruiken is voor o.a. de Ipad: De Slimline Bluetooth Keyboard van Maxxter! En met het oog op het nieuwe schooljaar (hallo studeren!), leek dit mij wel heel erg interessant.
Dus.. Zou de keyboard een flop zijn of juist een topper?Image and video hosting by TinyPic
Op de eerste foto zie je de verpakking van het keyboard. Zoals je op de tweede afbeelding kan zien, heb ik hem gekocht in het wit, omdat mijn Ipad ook wit is, maar hij is ook verkrijgbaar in het zwart. Het keyboard werkt op Bluetooth 3.0, waarbij je een bereik hebt van 10m. Verder is hij niet alleen geschikt voor tablets, maar ook voor de pc, een smart tv en een mediabox zolang die producten ook natuurlijk gebruik maken van Bluetooth 3.0! Het maakt overigens ook niet uit of je Apple, Android of Windows gebruikt! Ook belooft het dat het non-stop 200 uur kan werken op één AA-batterij, maar of dat klopt weet ik helaas niet.
In de doos zitten de volgende dingen:
– Het keyboard
– Een AA batterij
– Handleiding

Ik heb gisteren het keyboard gehaald en na het werk even geprobeerd om te testen.
Helaas had ik wel een paar problemen met het opstarten er van! Het keyboard heeft dus één AA batterij nodig en gelukkig hadden ze er zelf één in de verpakking gedaan, maar die deed het helaas niet! Daarna had ik er maar eentje van mezelf er in gedaan en toen lukte het koppelen gelukkig wel. Tot nu toe doen de meeste knoppen het wel, behalve de PgUp en PgDn en Printscreenknopmaar dat vind ik zelf niet heel erg, want zoveel moeite is het niet om zelf te scrollen en een printscreenfoto kun je ook met de Ipad zelf maken.

Overigens heb ik niet gecheckt of ik echt vanaf 10 meter nog bereik had, wat ik wel heb gedaan is op elke plek van het huis gaan staan, terwijl mijn Ipad in mijn kamer stond, en vanaf daar gaan typen en het werkte! Ik heb getypt op het balkon, andere slaapkamers, de keuken en zelfs in de wc werkte hij! Haha, niet dat ik ooit zou typen vanuit al die plaatsen, want ik kan dan niet zien wat er precies op het scherm komt te staan, maar het is een leuke bijkomstigheid!

Het toetsenbord gaat trouwens vanzelf uit als je hem even niet gebruikt. Om hem dan weer aan te krijgen tik je een willekeurige toets in, er knippert een rood lampje en je bent weer verbonden!

Image and video hosting by TinyPic

Nou ja, jullie merken het al, ik ben enthousiast over deze gadget!
Hij is volgens mij alleen deze week verkrijgbaar voor €9,95, de gewone prijs is €12,95, maar dit is nog steeds het goedkoopste keyboard wat ik heb gezien voor de Ipad!
O, ja! Mocht je hem niet kunnen vinden in de winkel zelf: Het keyboard is dan waarschijnlijk bij de Service balie (dit was in mijn geval, na 3 rondjes in de Action)!

Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben gehad!

Liefs,
Saffira

10 gedachtes over “New In & Digital – Action keyboard voor de Ipad

  1. Hoi ik heb wel een probleem met de toetsenbord ik kan de @ niet vinden wie kan me daarbij helpen ik heb het aangesloten op smart tv van samsung als werkt behalve @ heb ik verkeerde land ingesteld?

  2. Ik heb deze vandaag ook gekocht, maar zowel met de batterij die in de verpakking zat, als ook een nieuwe van me zelf, hij doet het niet… het lichtje gaat op als ik een toets in druk. Maar moet er niet een lampje flikkeren? My ipad is al een hele tijd opzoek naar een mogelijk toestel met bluetooth, maar het vind niets….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s