My favourites of the week #32

My Favourites

Het is weer tijd voor mijn favorieten van deze week! Deze week was het lekker rustig, wel ben ik naar een bruiloft geweest en ga ik vandaag gezellig afspreken met vriendinnen. Omdat het rustig is, kan ik fijn werken aan mijn blog en alles op m’n gemak doen, heerlijk!
Ook is het een beetje afgekoeld, wat betekent dat ik gelukkig niet meer zo zwetend in m’n kamer hoef te zitten werken. Een fijne week dus met een paar hoogtepunten, kijk snel mee!


– (Oplopende) views en reactie:
Dit was toch wel één van mijn grootste favorieten! Naarmate ik meer bezig ben met het bloggen, merk ik wel dat het meer bezichtigingen en reacties oplevert. Dit vind ik natuurlijk super leuk om te zien en ik vind het fijn dat mensen mijn artikelen lezen en comments achter laten.

– Bruiloft & optutten
Zoals ik al in het begin zei, ben ik deze week ook nog naar een bruiloft geweest. Heel vaak ga ik er niet naar toe, maar als ik er naar toe ga, vind ik het heel leuk om me lekker op te tutten! Mooi jurkje, haren en make-up doen, hakjes aan en gaan met die banaan!
We waren zelf niet aanwezig bij de ceremonie, maar wel bij de receptie. Ik vind het altijd geweldig om te zien hoe de bruid er uit ziet en dit keer was het ook echt een plaatje! Zelf hoop ik er ook heel mooi uit te zien op mijn bruiloft, hihi!

– Aankoopjes
Deze week was het dan zover: Eindelijk kon ik mijn droomtas (ik heb er ook een artikel over geshreven: klik!) omarmen en ik was zo blij! Deze tas wilde ik al meer dan 2 jaar en nu hing ‘ie gewoon aan m’n arm. Verder heb ik ook een heel leuk shirt gevonden, ook iets wat ik allang wilde, daar komt nog een post over!

– Nieuwe afleveringen
Wat mijn guilty pleasure is..? Nog steeds kijken naar zenders als Disney XD en Nickelodeon! Ook al ben ik 19, ik vind het echt heerlijk om mijn gedachten op nul te zetten en zulke oppervlakkige dingen te kijken. Of nou ja wat zeg ik oppervlakkig, soms zitten er in die series nog best wel een goede boodschap achter! Eén van mijn lievelingsseries is Victorious en laatst waren daar nieuwe afleveringen en ik was helemaal blij, haha! Over het algemeen vind ik het eigenlijk sowieso wel leuk als er nieuwe afleveringen zijn. Vooral als je er lang op hebt gewacht.
Zo zenden ze op 15 september op MTV het nieuwe seizoen (3) van Awkward uit! De eerste twee seizoenen heb ik helemaal afgekeken en ik ben benieuwd naar de nieuwe afleveringen.
Kijken jullie nog uit naar nieuwe afleveringen van iets?

– Oude vriendinnen zien
Vandaag heb ik een afspraak staan om lekker thee/koffie te drinken met oude vriendinnetjes. Ik heb ze leren kennen via school, volgens mij in 2005/2006, dus de vriendschap bestaat al heel lang! Doordat iedereen is gaan studeren en/of ergens anders is gaan wonen, zien we elkaar helaas wel wat minder en zijn we ook wel een beetje uit elkaar gegroeid. Toch vind ik het heel fijn om ze weer even te zien en gewoon lekker bij te kletsen!
Wat ik ook super fijn vind, is dat ze het heel goed met mijn vriend kunnen vinden en daarom gaat hij ook gezellig mee! Hij heeft namelijk ook een lekker dagje vrij, dus die willen we wel een beetje samen besteden 🙂

Dit waren al mijn favorieten van deze week.
Wat is jullie favoriet van deze week? Was het een leuk moment, een heel fijn product of een te gek feest?
Laat het weten in een reactie, ik ben benieuwd!

Liefs,
Saffira

Een gedachte over “My favourites of the week #32

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s