My First Time: Bagels and Beans

Image and video hosting by TinyPic
Vandaag heb ik eindelijk weer een paar van mijn oude vriendinnetjes gezien! Het was heel erg gezellig en we hebben weer even goed bijgepraat. Het plan was om ergens wat te gaan drinken en uiteindelijk kwamen we uit op “Bagels and Beans”. Ik liep er vaker langs en wilde er al een tijdje naar toe gaan om het uit te proberen (speciaal voor de IJskoffie eigenlijk!). Gelukkig waren mijn vriendinnen er ook wel enthousiast over en gingen we hier naar toe! 
Van buiten af vond ik het zaakje er al heel gezellig uit zien, maar van binnen was het nog leuker! Ze draaiden er leuke jazz muziek, er hing een relaxte sfeer en het personeel was aardig. Ik dacht dat het maar uit één verdieping bestond, maar blijkbaar waren er gewoon 3 verdiepingen! Dit was heel fijn, want beneden leek er namelijk geen plek voor ons te zijn, terwijl er boven nog genoeg ruimte was (we waren met 6 personen, dus ruimte hadden we wel nodig!).

Image and video hosting by TinyPic                                                                                                              Bagels and Beans – Buitenkant

Image and video hosting by TinyPic
Bagels and Beans – Binnenkant

Waar ik ook erg tevreden over was, was het eten!
Het leuke aan Bagel and Beans is dat alles biologisch en/of fairtrade is!
Ook heb je heel veel keuze in wat je neemt: Er bestaan verschillende soorten bagels (volgens mij 6 verschillende) en je hebt allemaal verschillende soort beleg. Of je nou van zoet of hartig houdt, het zit er gewoon tussen! Bij de dranken kwam je ook niks tekort, je hebt namelijk warme en koude dranken, maar ook spannende shakes! Nou, ben Ik best een moeilijke eter en daarom koos ik voor iets simpel: Een bagel met creamcheese met bieslook en coco juice (nope, uiteindelijk geen ijskoffie). Ik had nog nooit een bagel op, maar ik kan je zeggen het was heerlijk! Ook de coco juice was heerlijk en bleek zelfs een modellen drankje te zijn!

Image and video hosting by TinyPic
Bagel met creamcheese (zonder bieslook) | Coco juice, het modellendrankje!

Dit is zeker een zaakje waar ik graag nog een keer heen wil gaan! De volgende keer wil dan toch de ijskoffie proberen en misschien weer een nieuwe smaak bagel pakken.

Zijn jullie al een bij Bagels and Beans geweest en wat vond jij er van? 

Liefs,
Saffira

6 gedachtes over “My First Time: Bagels and Beans

  1. Grappig! Ik werk er al bijna 4 jaar haha. Echt een te gekke “lunchroom” zoals wij ons dan noemen. Je moet een keer de cheesecake eten, die is echt to die for. Ik heb het recept op mijn blog.
    X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s