Best Deals – Week 33

Image and video hosting by TinyPicEerlijk gezegd werd ik deze week niet heel erg enthousiast van de deals van deze week. Vandaar dat ik ook maar uit vier folders iets heb voor jullie. Natuurlijk zit de Action erbij en de drogisterijen kunnen zeker ook niet missen. Kijk dus snel mee naar de volgende acties die ik er uit heb geplukt!

Ik zal weer op alfabetische volgorde werken en begin daarmee met de leukste en meest budget winkel: Action!

– Action
Image and video hosting by TinyPic

Oke. de Action zal me toch niet zo heel snel teleurstellen. Met hun fijne prijsjes en leuke producten is het altijd wel ergens raakt.
Van de week heb ik ook iets leuks gescoord: Een toetsenbord voor de Ipad voor maar €9,95 (hier heb ik ook artikel over geschreven *klik*)!
Een koopje dus! Voor nu heb ik wel 8 producten gevonden, die ik jullie wel wil aanraden.
– Ik begin met het houten fotolijstje met de letters “love” en “home”. Deze bestond al langer, maar staat nu tussen de nieuwste 100 artikelen. Vorig jaar heb ik dit lijstje gekocht en aan een vriendin gegeven voor haar nieuwe kamer. Ze was er heel blij, dus het is een goede cadeautip!
– Maar waar zet je dat fotolijstje dan op? Juist, op je nieuwe houten plank! Een paar jaar geleden zijn wij verhuisd en heb ik deze planken bij de Ikea gehaald. Helaas is de dichtstbijzijnde Ikea een half uur van mij vandaan en nu zie ik dat je deze planken gewoon bij de Action kan halen! Leuk voor alle mensen die dit jaar (voor het eerst) op kamers gaan en niet teveel uit willen geven!
– De Happy Shake Milkshake is zeker een product wat ik wil uitproberen! In dit pakketje zitten 10 zakjes en 1 shaker. Het enige wat je moet doen is een zakje in de beker te doen en 200ml melk toevoegen, even shaken en je hebt een milkshake!
– Oke, ik heb geen hond, maar dit hondenspeeltje maakt mij in ieder geval aan het lachen!
– Deze maskertjes zitten al langer in het assortiment en vind ik een budget aanrader!
– Hey yoga matje was ook al een tijdje geleden beschikbaar, maar ging toen er uit. Helaas voor vele meiden waarvan ik weet dat ze dit graag wilden hebben, maar hoera, hij is weer terug! Zelf heb ik hem in het blauw (ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren) en ik vind het een prima matje.
– Dierenprintjes zijn weer in en Action doet graag met deze trend mee. Hier zie je de luipaardprint verwerkt in schattige ballerina’s! Ben je niet zo in to the dierenprintjes? Niet getreurd, ze zijn er ook in de kleuren zwart en rood.
– Het laatste product van de Action: Een touchscreen balpen! Ook dít product was al eerder te koop, maar was plotseling weg. Ik had er vorig keer al 2 gehaald en ze schreven echt super fijn! Ook werkte het touchscreen bolletje prima, dus dit is zeker een aanrader! De pen is in verschillende kleuren beschikbaar.

– Etos (geldig t/m 18 augustus)
Image and video hosting by TinyPic
Het lijkt serieus wel alsof je élke week haarproducten in de reclame ziet staan! Mijn tip is dan ook echt, check de folders voordat je van plan bent om een haarproduct te kopen!
– Andrélon en Gliss Kur zijn dit keer de haarproducten die in de folder staan van de Etos. Bij allebei geldt de actie 2e gratis!
– Nivea heeft een goede op=op deal! Als je 599 airmiles inlevert kun je een gratis bodylotion of -milk voor onder de douche meenemen.

– Kruidvat (geldig t/m 18 augustus)
Image and video hosting by TinyPic
Bij het Kruidvat heb ik hele leuke en trendy kettinkjes gespot! Het kruisje zie ik heel vaak voorbij komen, maar het hartjesketting heeft mijn hart gestolen! Snack A Jacks Rijstwafels vind ik heel lekker en voor maar een euro vind ik het nog leuker om ze te halen!
De Kruidvat Bruin Glas Gezichtsverzorging Of -Reiniging bestaat al heel lang en blijft altijd populair. Nu heb je een leuke actie waarbij je uit het gehele assortiment kan kiezen. Als je twee producten hebt gekozen betaal je er maar €3,00 voor!

– Wibra (geldig t/m 24 augustus)
Image and video hosting by TinyPic

Ken je van die momenten dat je midden in de nacht op bent, omdat je moet plassen of dorst heb? Dat laatste probleem heb ik al verholpen door altijd een flesje water naast m’n bed te leggen, maar voor het-moeten-plassen-midden-in-de-nacht-probleem moet ik toch echt m’n bed uit! Alleen dan kom je daar in die donkere gang.. Soms pak ik dan mijn mobiel, maar wat is nou handiger dan een mini zaklamp? Ook handig voor op vakantie en deze lamp is iets milieu bewuster, want je kunt hem opwinden door middel van die grote drukknop aan de zijkant! De handdoeken waarop “Goodmorning” en “Goodnight” staan, vind ik heel leuk en ze zijn helemaal niet duur!

Als ik zo terugkijk, zie ik dat ik best veel Action producten heb, niet erg toch hè? Ik hoop dat jullie de acties leuk vinden!
Hebben jullie voor deze week nog leuke acties gespot?

Liefs,
Saffira

5 gedachtes over “Best Deals – Week 33

  1. Leuk!

    De rijstwafels wil ik ook gaan halen bij de kruidvat en naar die kettinkjes en armbandjes wil ik ook even gaan kijken :).

    Ook had de kruidvat essence mascara 1+1 gratis die ik graag wil hebben 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s