Beauty – Essence My Skin tinted moisterizer

Image and video hosting by TinyPic
Een egale huid is iets waar vele mensen van dromen. Foundations of bb creams kunnen daar de oplossing voor zijn.
Ook ik heb wel eens last van onzuiverheden en wil dit graag verbergen. Toch ben ik best wel bang om wat dingen uit te proberen voor mijn huid. Waarom? Ik heb een vrij gevoelige en droge huid én ik ben getint. Nou is het tegenwoordig niet meer zo heel lastig om iets te vinden voor mijn huidtype, maar voor mijn huidskleur blijft het wel heel moeilijk! Tenminste… In de budget categorie.
Gelukkig bestaat er nog het merk Essence en ik denk dat ik eindelijk toch iets heb gevonden voor mijn gezichtje!

Tot nu toe had ik maar één product gevonden wat een beetje werkte voor mijn gezicht én wat werkte voor mijn budget: de Action Max Foundation. Helaas merkte ik dat hoe vaker ik het product gebruikte, hoe droger mijn huid er een beetje van werd. Tijd om toch maar eens nieuws te zoeken dacht ik toen.

Als ik naar de stad ga, sla ik de Kruidvat niet meer over. Beauty begint mij namelijk steeds meer en meer te interesseren en een van de manieren om er mee in aanraking te komen, is gewoon langs de drogisterijen te gaan en lekker rond te snuffelen. Dit deed ik laatst ook weer een keertje en toevallig zag ik bij de afdeling gezichtsverzorging ook Essence staan. Nou wist ik wel van het bestaan af, maar ik heb er nooit veel aandacht aan besteed. Toen ik toch iets beter ging kijken, zag ik opeens een crème staan met een kleurtje: De Tinted Moisterizer! Het leuke was dat hij niet alleen verkrijgbaar is in de kleur light, maar ook in de kleur medium to dark skin! Voor de prijs hoefde ik het zeker ook niet te laten liggen, deze was namelijk maar €2,29!

Zoals jullie al kunnen raden: Ik heb dit product dus gekocht in de kleur medium to dark skin.
De Tinted Moisterizer is olie vrij en ruikt naar peach en acai berry. Persoonlijk vind ik deze geur best wel lekker!  Het belooft dat het perfect zal matchen met je huidskleur en geef een verzorgende, beschermende en gehydrateerd gevoel voor 24 uur! Ook bevat het bescherming tegen uva/uvb filters. Nou ben ik geen beautyexpert, dus ik neem aan dat dat laatste een soort van bescherming tegen de zon biedt (correct me if I’m wrong!).

Image and video hosting by TinyPic

Zoals je kunt zien komt de moisterizer in een witte tube van 50ml. Dit vind ik trouwens echt veel inhoud voor zo’n kleine prijs. De dop is trouwens niet zo glanzend als de fles, maar is juist mat gemaakt. Dit is jammer, want zo wordt de dop sneller vies. Verder werkt de tube prima qua verdelen, maar helaas wordt ook dat tuitje een beetje vies waardoor de binnenkant van de dop ook weer sneller vies wordt.

Image and video hosting by TinyPic

Op het eerste plaatje kunnen jullie zien hoe de moisterizer er uit ziet. Op het tweede plaatje zien jullie hoe het op mijn huid werkt. Ik vind zelf dat m’n huid er meer egaal uit ziet, zonder dat het effect cakey wordt. De moisterizer heeft dan ook een lichte dekking, wat ik heel fijn vind! Je ziet dan ook gewoon nog mijn puistje, maar het is niet meer heel rood, waardoor het nu wel een stukje mooier oogt.

Al met al ben ik erg tevreden met dit product! Eindelijk heb ik iets gevonden wat goed oogt bij mijn huidskleur en wat ook goed werkt. Wel poeder ik het altijd af, zodat het goed op mijn huid blijft liggen. Ik kan deze moisterizer dus zeker aanraden!

De Tinted Moisterizer van Essence My Skin is verkrijgbaar bij Kruidvat voor €2,29.

Liefs,
Saffira

P.S. Mochten jullie nog iets willen weten over dit product (bijv. ingrediënten), laat het dan weten in de comments!

4 gedachtes over “Beauty – Essence My Skin tinted moisterizer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s