In The Spotlight: Lauren Conrad

Image and video hosting by TinyPicLauren Conrad, oftewel L.C. zoals ze ook wel bekend staat, is een stijlicoon voor vele meiden. Ze is vooral bekend geworden door de realityshow Laguna Beach: The Real Orange County. Hierna is het balletje heel snel gaan rollen voor haar carrière! Na Laguna Beach kwam er nog een spin-off (The Hills). Beide series vond ik erg vermakelijk, maar wel heel erg nep soms! Toch bleef ik er naar kijken, want iedereen zag er stijlvol uit en het is altijd heerlijk om even je gedachten in andermans leven te gooien. Uiteindelijk stopte Lauren met de realityseries vanwege het missen van haar privacy. Gelukkig voor haar stopte haar carrière hier nog lang niet en vandaag laat ik zien dat ze nog steeds heel stijlvol en succesvol is!

De wereld van TV heeft Lauren dus al goed onder de knie! Tijd om de andere werelden te ontdekken, moet ze gedacht hebben. Zoals ik al zei Lauren staat bekend om haar hippe stijl, dus waarom dit niet laten zien in een kledinglijn? In 2009 is het dan zo ver: De Lauren Conrad Collection komt uit! Maar blijft het bij één lijn? Nee hoor, haar tweede lijn is een jaar later uitgekomen en is gelijk een samenwerking met warenhuis Kohl’s. Op dit moment heeft ze met twee andere vrienden nog een derde kledinglijn uitgebracht: Paper Crown.

Behalve mode ontwerpen heeft ze nou ook schrijven ontdekt! Ondertussen heeft ze al wat boeken op haar naam staan en ik ben van plan om deze te gaan lezen en te reviewen voor de site! Naast de chicklits die ze heeft geschreven, zijn er ook speciale boeken uitgekomen die te maken hebben met stijl (Lauren Conrad Style) en beauty (Lauren Conrad Beauty).  Vooral Beauty is een boek wat ik heel graag zou willen hebben!

Image and video hosting by TinyPic
Naam: Lauren Katherine Conrad
Geboren op: 1 februari 1986
Beroep: Model, schrijfster en modeontwerpster
Quote: As people grow up they realize it’s less important to have more friends, and more important to have real ones.

Media
Tsja, meestal hebben de sterren die ik “In The Spotlight” laat zien een filmachtergrond, maar LC heeft dat niet!
Daarom heb ik het kopje veranderd in media, zodat ik van alles kan laten zien van de celebs! Laat ik beginnen met waar het begon voor Lauran: Laguna Beach! Het is helaas niet de echte intro, die kon ik niet vinden, en de kwaliteit is ook wat minder, maar zo krijg je wel een indruk van de serie.

Laguna Beach – Intro


Iets waar ik al heel veel over gehoord heb: Het Beauty boek van Lauren! Ik heb er al vele reviews over gelezen en mooie plaatjes gezien, dus ik ben echt benieuwd! Voor zover ik weer vind je er verhalen over LC zelf en foto tutorials van o.a. kapsels en nagels. Volgens mij kun je er als (beginnende) beautyliefhebber dus veel van leren en is het volgens mij een plaatje om ook op tafel te zetten of tussen al je andere boeken in je boekenkast.

Lauren Conrad – Beauty

Image and video hosting by TinyPic
Fashion
Een filmcarrière heeft ze dan misschien niet, maar een grote fashioncarrière wel! Hier onder een paar outfits die ik erg leuk en inspirerend vind. Ik moet eerlijk zijn; ik kan heel lang naar allerlei outfits kijken van haar. Ze zijn zo simpel en makkelijk te combineren, je kan het echt zo aantrekken!
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Vinden jullie haar stijl ook niet helemaal geweldig en draagbaar? Als haar kledinglijn ook in Nederland was, zou ik het zeker een kijk checken!

Nou, dit was het alweer voor deze keer!
De volgende die ik in the spotlight zal zetten is… Ryan Gosling!

Liefs,
Saffira

8 gedachtes over “In The Spotlight: Lauren Conrad

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s