Digital – Lovely Quotes

Image and video hosting by TinyPic
Tot nu toe heb ik de categorie Digital bijna alleen maar gevuld met coole uitvindingen. Op zich niet erg, maar deze categorie kan zoveel meer bieden! Met Digital doel ik vooral op het internet en wat je er allemaal op kan vinden, maar wat ik ook nog wil laten zien zijn allerlei handige gadgets, app, spelletjes en ga zo maar door. Dus hier ga ik proberen meer op in te gaan!
Wat ik ook op het digitale web kan vinden: Heel veel leuke, grappige en pakkende quotes! Als je soms van dat soort teksten leest, kan het inslaan als een bom en heb je helemaal een eyeopening moment. Vandaar dat ik vandaag nog wat mooie quotes met jullie wil delen.

Van tevoren wil ik jullie wel even zeggen dat de quotes random zijn uitgekozen, ze hebben dus niet een bepaald thema. Wel zijn ze net zo pakkend als ieder ander en bij velen heb ik ook echt zoiets van: JA DIT, DIT KLOPT!!
Have fun!

Image and video hosting by TinyPic
1. Elke keer als ik aan iets nieuws begin, wil ik het perfect doen. Gelijk wil ik het goed kunnen doen, ik wil me bewijzen dat ik het ook kan net als iedereen om me heen. Toch moet ik me soms blijven realiseren dat je niet altijd overal goed in kan zijn. Tenminste ( vaak) niet in het begin. Want zoals ze wel eens zeggen: Oefening baart kunst! 2. Hier heb ik echt heel veel last van: Er bestaat een klein probleempje, ik denk er teveel over na en WOEPS er is een groot probleem. 3. Tsja, en wie kan zich hier niet in vinden? 4. Dit vind ik gewoon mooi en duidelijk, klaar.

Image and video hosting by TinyPic
5. Dit is zo’n heerlijk gevoel hè! Ik heb het met meerdere liedjes, maar nu denk ik toevallig aan Simple Plan met Welcome To My Life. Heerlijk liedje voor tijden toen ik me echt alleen voelde. Hebben jullie toevallig een liedje waarbij allerlei herinneringen naar boven komen? 6. So cheesy, but so cute.. 7. Jep, iedereen doet je wel eens (onbewust) pijn en jij moet er achter zien te komen of dat het waard is of niet. 8. Ik heb nu al 3,5 jaar een relatie waarvan de eerste 3 jaar een lange afstandsrelatie waren. Dit was moeilijk, maar helemaal niet onmogelijk. Dus voor de mensen die zo’n relatie hebben: Be strong and you can do it!

Image and video hosting by TinyPic
9. Diep hè? 10. En dacht je aan iemand? Haha, ik dacht wel gelijk aan mijn vriend! 11. Dit vind ik ook helemaal: Ik voel me pas helemaal thuis als ik met mijn vriend en familie ben! 12. En om als wiskundelerares te eindigen: Los deze vergelijking op en laat het antwoord achter bij de comments!

Ik hoop dat jullie de quotes leuk, grappig of mooi vonden!
Welke quote spraak jullie het meeste aan deze keer?

Liefs,
Saffira

2 gedachtes over “Digital – Lovely Quotes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s