Digital – Cool Inventions #3

Image and video hosting by TinyPicHet is weer donderdag en dat betekent dat het weer tijd is voor de leukste uitvindingen! Ik blijf het leuk om uit te zoeken welke gadgets mensen uitvinden en ook dit keer heb ik weer allerlei snufjes gevonden. Dus ga er lekker voor zitten, ontspan en ontdek met mij mee!
Image and video hosting by TinyPic
1. Oke, ik ben misschien niet zo heel goed in poolen (lees: ballen over de tafel en te zacht schieten), maar dit ziet er echt wel vet uit! Ik neem aan dat de tafel is gevuld met water en dat er boven op een glazen plaat is gelegd, want ik denk niet dat je op water zou kunnen poolen. 2. Fonduen; ik heb er eigenlijk niet zo heel veel mee. Toch vond ik dit wel een schattig idee, voor bijvoorbeeld een restaurant! 3. Weg met die standaard cameratasjes en kom maar met de burritooooo’s! Haha, dit is toch om op te eten? 4. Geen zin meer in al die vervelende draadjes die tijdens het opladen in de weg staan? Dan is dit denk ik wel de oplossing! Toch ben ik kritisch: Als je er tegen aanstoot (ik ben best onhandig), dan zal je apparaat wel snel vallen van deze oplader.

Image and video hosting by TinyPic
5. Niet genoeg geld op zak? Met deze tas kan je wel heel even vooruit! 6. Wat er zo speciaal aan deze foto is? Een jaar lang is er iedere dag van exact dezelfde plek een foto gemaakt. Dit is het resultaat als je 365 dagen aan elkaar plakt. Fascinerend hè? 7. Ook altijd de tijd kwijt of kun je juist niet wachten totdat de tijd voorbij is tijdens het studeren? Dan is een klokje ín je notebook wel handig! 8. Aw, dit vond ik zo’n schattige DIY. Gewoon simpel van papier gemaakt en toch heel leuk!

Dit waren alle uitvindingen voor deze week weer!
Welke vinden jullie het leukst en zou je wel in huis willen hebben?

Liefs,
Saffira

2 gedachtes over “Digital – Cool Inventions #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s