New In: Kruidvat plakavond aankoopjes

Image and video hosting by TinyPicGisteren heb ik jullie de tip meegegeven om extra korting te plakken bij het Kruidvat. Zelf heb ik ook van de actie gebruikt en natuurlijk heb ik ook wat leuke producten gehaald! Ik was van plan om wat dingetjes te halen bij het nieuwe assortiment van Catrice, maar helaas sprak het me nog niet helemaal aan. Ook vind ik het zonde om iets te kopen als ik het toch nog net niet zeker weet. Make-up kun je natuurlijk niet zomaar terugbrengen wanneer je ontevreden ben.
Gelukkig heb ik wel wat weten te scoren en dat laat ik graag aan jullie zien! Image and video hosting by TinyPicVan links naar rechts: Essence Stay Matt lip cream – Catrice Kohl Kajal – Kruidvat Hair Repair Oil – Catrice Kohl Kajal – Essence Stay Matt lip cream.

Dit zijn alle aankoopjes bij elkaar! De lip creams en de Hair Repair Oil heb ik met 20% korting gekocht, de rest komt uit een kortingsbak.
Ik was al een tijdje heel erg benieuwd naar de lip creams, ik las er serieus alleen maar goede dingen over, dus dit was dé gelegenheid om ze even in te slaan. Je had ook nog 2 roze-achtige kleurtjes (één een beetje licht, de andere meer oudroze), maar die kleuren staan me niet zo heel goed. Daarom heb ik een mooie felroze en rood kleurtje meegenomen.

De twee oogpotloden vond ik toevallig in zo’n bak met allemaal afgeprijsde dingen. Kom je wel eens bij het Kruidvat, sla deze dan écht niet over! Je vindt er zomaar producten voor maar €0,50, €1 of €2,50! Koopje toch? Zelf kijk ik altijd in die bakken en heb al vele leuke dingen gescoord.

Omdat er maar één exemplaar van het Hair Repair Oil te vinden was in de Kruidvat waar ik was en hij al aangetast leek, gingen we nog naar een ander filiaal om deze ook te halen. Ook over dit product heb ik goede dingen gehoord en nam het graag mee. Ik kan jullie alvast verklappen dat ik het een heel fijn product vind!

Image and video hosting by TinyPic

Dit waren al mijn aankoopjes alweer van het Kruidvat. Mocht deze actie vaker komen (waar ik zeker op hoop!), dan zal ik jullie sowieso op de hoogte houden. Van alle producten zal ik proberen een review te schrijven.
Wat vinden jullie van mijn aankoopjes?

Liefs,
Saffira

P.S. Wat vinden jullie van de kwaliteit van mijn foto’s? Ik heb vandaag even een camera gebruikt in plaats van mijn telefoon.

5 gedachtes over “New In: Kruidvat plakavond aankoopjes

  1. Nu ik dit zie, besef ik me ineens dat ik helemaal vergeten ben om naar die plakavond te gaan. Zo stom! Maar jij hebt in ieder geval leuke spulletjes weten te scoren 🙂 Die lip creams zien er erg goed uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s