Fashion – 10x Ranking The Outfits (3)

Image and video hosting by TinyPic
Vrijdag. De meeste mensen dan: Yay, bijna weekend! Ik denk er over het algemeen anders over: Doordeweeks heb ik meer het gevoel dat ik weekend heb, omdat ik in het weekend moet werken. Niet altijd leuk, maar ik ben blij dat ik werk heb!
Gelukkig hoef ik zondag niet te werken, maar ga ik naar een leuk (soort van) festival! Ik hoop tenminste dat het leuk wordt, want ik ben er nog nooit naar toe geweest. Wat betekent dat ik ook nog even niet weet wat ik aan moet doen, maar ik heb nog een paar dagen om dat uit te zoeken.
Voor nu heb ik weer 10 outfits op een rijtje gezet. Blij kan ik zeggen dat er dit keer meer variatie in zit: Ik heb twee mannen outfits en twee kinderoutfits gevonden. Benieuwd op welke plaats ze staan?

Image and video hosting by TinyPic10. Helaas, helaas, ondanks de variatie staat de mannen outfit wel op de tiende plaats. De outfit vind ik mooi, totdat ik meer naar beneden ga kijken. De broek zo opgerold en die schoenen erbij vind ik niet echt mooi. De tas heeft wel mooie kleuren, maar past niet bij het geheel van de outfit. 9. Ook de 2e man staat niet hoog op de lijst. Het jasje en de tas zijn geweldig, maar die schoenen vind ik echt afschuwelijk! 8. Een mooie outfit, maar ik mis eigenlijk een WAUW-factor.

Image and video hosting by TinyPic
7. Wat een doetje hè! Alles is zo schattig als het klein is. Toch zou ik het rokje liever niet zo mini bij een klein kindje en mocht het toch iets langer van mij. 6. Yay, panterprint! De laatste tijd ben ik hier helemaal gek van, dus deze outfit spreekt mij zeker aan. Toch vind ik ook bij deze outfit het jurkje iets te kort. 5. Het valt me nu pas op dat deze 3 outfits allemaal iets weg heeft van dieren. Bij deze is het een soort van slangenprint. Hier zou ik vorig jaar helemaal gek van zijn, maar nu vind ik het toch iets minder geworden. Grappig hoe je stijl kan veranderen in een jaar.

Image and video hosting by TinyPic4. Mooie outfit en leuk voor op vakantie! De versiersels op het tasje mochten van mij alleen wegblijven. 3. Dit vind ik echt een leuke outfit voor een kind! Het is simpel, casual en staat super bij het meisje! Ook is het hip door de circle scarf, het spijkerjasje en de loafers! 2. I LOVE MY BOYFRIEND! Wat een top shirt is dit, ik zou het echt graag willen in mijn kledingkast. Mijn vriend steunt me namelijk altijd, zo ook in mijn blog. Ik vind het namelijk al leuk om jullie reacties en views te zien, mijn vriend lijkt soms nog enthousiaster! Lief hè?

Image and video hosting by TinyPic1. Wie houdt er van schattige meisjes? En wie houdt er van Starbucks? IK!
Dit stond voor mijn gevoel echt op nummer 1, ondanks dat het natuurlijk niet een alledaagse outfit is. Maar is het niet o zo schattig?

En, welke outfit staat voor jou op nummer 1?
Laat het weten in de comments!

Liefs,
Saffira

Een gedachte over “Fashion – 10x Ranking The Outfits (3)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s