Beauty – Essence Get Big Lashes

Image and video hosting by TinyPic
Een tijdje geleden heb ik bij de Best Deals over een actie geschreven waarbij je twee mascara’s van Essence kunt halen voor maar €2,39! Er waren twee versies beschikbaar:
– Get Big Lashes Triple Black mascara + Get Big Lashes Volume Boost Waterproof mascara
– Get Big Lashes Triple Black mascara + Get Big Lashes Volume Boost mascara
Niet zo heel veel verschil, maar toch pakte ik de versie met de waterproof mascara, omdat ik dat altijd wel handig vind. Ik heb ze nu al een tijdje uitgetest en wil graag met jullie delen wat ik er van vind! 
Image and video hosting by TinyPic
Over mascara’s ben ik meestal snel tevreden, maar helaas gaan ze na een tijdje al snel uitdrogen bij mij. Ik ben de mascara’s van Essence nu ongeveer een week aan het uittesten, dus of ze uitdrogend zijn na een tijdje, weet ik helaas niet.
Ik ga beginnen met de Triple Black versie aangezien die in allebei de pakketten zitten.

Image and video hosting by TinyPic
De verpakking is paars met roze en zwarte letters. De mascara is gewoon rond en ik vind ze echt heel fijn in de hand liggen. Meestal valt het me niet eens op hoe het ligt, maar nu viel het me spontaan op! Het borsteltje heeft gewone haren en alhoewel ik daar meestal niet zo heel erg weg van ben, vind ik het nu best wel fijn werken.

Image and video hosting by TinyPic
Links zie je mijn oog met niks op mijn wimpers, rechts zie je mijn oog met de mascara

Mijn wimpers worden door de mascara iets langer, maar ik zou het niet 3x langer noemen. Toch ben ik best tevreden over de uitwerking, helaas is de mascara wel een beetje nat en uit ervaring heb ik gemerkt dat natte mascara’s toch iets sneller uitdrogen bij mij.

Op naar de volgende: De Get Big Lashes Volume Boost Waterproof
=Image and video hosting by TinyPic
Deze verpakking is blauw met zwarte en roze letters. Behalve de kleur ziet deze mascara er van buiten precies het zelfde uit als de normale versie. Het borsteltje daarentegen is toch iets anders. Hij loopt namelijk meer naar een punt toe en dit vind ik toch iets fijner werken.

Image and video hosting by TinyPicLinks zie je mijn oog met niks op mijn wimpers, rechts zie je mijn oog met de mascara

Dit is hoe mijn wimpers uit zien op mijn mascara. Op zich ben ik hier ook wel tevreden over. Het geeft een subtiel effect aan mijn wimpers en maakt het gelijk wat langer.

Mijn conclusie over de mascara’s?
Ik vind ze prima! Het is niet een BOOM-effect, maar zoals ik al zei: Ik ben snel tevreden over mascara’s, zolang ze mijn wimpers maar mooi lang maken en geen klonters geven. Dus heb je nog een (basic) mascara nodig, dan raad ik deze zeker aan. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten liggen, ze voelen fijn aan in je hand en ze geven een mooi en subtiele touch aan je wimpers.
Ik ben dus tevreden.

Wat vinden jullie van deze mascara’s? 

Liefs,
Saffira

2 gedachtes over “Beauty – Essence Get Big Lashes

  1. Goede review, vind ze er mooier uitzien dan ik zou verwachten bij Essence!
    Mijn wimpers zijn echt megazwaar dus vaak werken goedkopere merken niet maar het is het proberen waard!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s