Beauty – Kruidvat Hair Repair Oil Therapy

Image and video hosting by TinyPic
Tijd om eens een koopje te laten zien van de Kruidvat plakavond!
De eerste die ik met jullie wil delen is de Hair Repair Oil. Ik had al van velen gelezen dat dit goedje je haar mooi glad en heerlijk zacht laat aanvoelen, zonder het vet te maken. Dit klonk mij perfect in de oren en ik was er heel erg benieuwd naar!

Image and video hosting by TinyPic

Laten we beginnen met wat we aan de buitenkant kunnen zien!
Het flesje is van simpel doorzichtig plastic met daarop een witte sticker met de beschrijving er op. De beschrijving is geschreven in het paars wat mooi matched met de kleur van de dop. Deze is overigens erg handig, want het is in de vorm van een pompje gemaakt! Zo kun je goed doseren hoeveel je nodig hebt voor je haar. Ook hoef je niet bang te zijn dat er iets raars met de olie kan gebeuren, want het dopje kun je open en dicht draaien! Voor de rest vind ik het een simpel ontwerp, wat misschien toch iets meer vrolijk had gemogen.

Image and video hosting by TinyPic
Het open en- dichtsysteem van het flesje

Over naar de inhoud:
Op de voorkant staat duidelijk argan oil en het belooft het haar optimaal te voeden, te herstellen en het gezond te laten glazen.
Toen ik op het pompje drukte, verwachtte ik echt een glibberige olie, maar toen het uit het flesje kwam, was het toch iets meer jelly dan ik dacht! Dit vind ik op zich wel fijn, want je handen voelen na gebruik niet zo vies aan.

Image and video hosting by TinyPic
De olie | De beschrijving

De olie kan worden gebruikt op 3 manieren:
1. Voor het wassen op op droog haar
2. Na het wassen op handdoekdroog haar
3. Als finish op droog haar
Ik heb er voor gekozen om alleen nummer 2 uit te proberen, omdat ik dat meestal doe met zulke producten. Ik heb geprobeerd er foto’s van te maken, maar het was best moeilijk dus ik hoop dat het te zien is!

Image and video hosting by TinyPic
Voor | Na

Op de eerste foto heb ik net m’n haar gewassen en hier zijn ze handdoekdroog. Op dit haar heb ik dus de olie gebruikt en het resultaat  zie je op de tweede foto! Deze foto was dus erg moeilijk om te nemen. Mijn haar voelde namelijk heerlijk zacht en op de een of andere manier lekker luchtig, maar ja laat dat maar eens zien op de foto! De glans vond ik ook erg mooi, maar ik merk toch wel dat ik meer in de puntjes moet blijven smeren en niet te veel richting mijn oren.

Image and video hosting by TinyPic
Dag 2

Dit is namelijk hoe dag 2 er uit ziet. Minder luchtig en platter! Dat vind ik altijd heel jammer, want ik vind volume in je haar altijd heel mooi zitten.

Over het algemeen ben ik tevreden met dit product! Ik heb er van geleerd dat ik het toch alleen maar in mijn puntjes moet gebruiken, wil ik niet zo’n plat effect krijgen. Dit heb ik al geprobeerd en dan werkt het veel beter!
De gewone prijs van dit product is volgens mij €3,99, maar ik heb het gekocht met %20 korting!

Liefs,
Saffira

 

 

 

2 gedachtes over “Beauty – Kruidvat Hair Repair Oil Therapy

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s