Best Deals – Week 34

Image and video hosting by TinyPic
Poeh, poeh, het is gewoon al maandag! 
Vandaag ben ik er achtergekomen dat de basisscholen in het zuiden al aan hun tweede week bezig zijn en dat de middelbare scholen deze week zullen beginnen. De vakantie gaat dus heel snel! Gelukkig heb ik nog tot begin september vakantie en daar geniet ik nog lekker van. Zo ben ik net thuis van wat boodschappen en heb ik er gelijk een rondje stad bij gedaan met mijn moeder. Veel heb ik uiteindelijk niet gekocht, maar wat ik heb gekocht was lekker budgetproof! De aankoopjes zullen nog op de site verschijnen. 
Anyway, het is dus maandag en dat betekent dat ik alle leuke deals zal delen voor deze week! 

Image and video hosting by TinyPic
Meestal begin ik gelijk met de folderaanbiedingen, maar vandaag wil ik eerst iets anders delen. 
Het bordje “Final Sale” zag ik vandaag bijna overal in de stad rondhangen, wat betekent dus dat de uitverkoop bijna tot z’n einde is! Mochten jullie dus nog iets nodig hebben, dan zou ik dus nu nog je slag gaan, wil je het met korting scoren. Vele winkels waar ik vandaag instapte, hadden namelijk soms nog een éxtra kortingsactie er boven op gegooid: Nog beter dus! 
Voorbeelden: 
– Wibra: 50% extra korting op sale artikelen
– Zeeman: 50% extra korting op sale artikelen
– Men At Work: 20% extra korting op sale artikelen
– Claire’s: 3 halen 2 betalen actie op sale artikelen

Mocht je nog meer winkels weten die extra korting verlenen, laat het dan weten in de comments!
Dan nu de folderaanbiedingen! Gek genoeg heb ik er niks tussen staan van de Action: Veel sprak me net niet aan, dus heb ik er niet veel meer aandacht aan besteed. Toch benieuwd naar de nieuwste aanbiedingen? Kijk dan op www.action.nl

– Big Bazar (geldig t/m 25 augustus 2013)
Image and video hosting by TinyPic
Eigenlijk is dit bijna hetzelfde als de Action, maar ik vind deze winkel meer interessant als het gaat om make-up. Ook dit keer hebben ze een leuke actie: 2 Rimmel make-up prducten voor maar €5! 

– DA (geldig t/m 25 augustus 2013)
Image and video hosting by TinyPicEn de Rimmel gekte houdt niet op bij de Big Bazar; hij gaat rustig verder bij de DA! Hier geldt wel een andere actie: 1+1 gratis!

– Etos (geldig t/m 1 september 2013)
Image and video hosting by TinyPic
Etos gooit het op een andere boeg: 2e gratis bij het make-up merk Bourjois! Ik moet je eerlijk bekennen dat ik geen één product van dit merk heb, omdat ik het toch te duur vind. Een 2e gratis-actie klinkt dus al iets beter voor de portemonnee! Ik heb al van veel mensen gelezen dat de foundation een aanrader is!

– Kruidvat (geldig t/m 25 augustus 2013)
Image and video hosting by TinyPic
Als ik moet kiezen tussen alle drogisterijen, dan blijft Kruidvat toch één van mijn favorieten! Altijd leuke aanbiedingen en de sfeer vind ik er ook heel erg fijn. Ook deze week zitten er fijne aanbiedingen tussen.
– Zo is de gezichtsverzorging van Kruidvat best goed en lekker budget! Nu wordt het nog beter want als je 2 producten koopt, hoef je er maar €3 voor te betalen! 
– Pringles vind ik heel erg lekker. Als ik er eentje op heb, gaan er zeker weten altijd meer op. Helaas is deze snack wel een beetje duur, maar nu zijn ze maarvoor €0,99 verkrijgbaar!
– Gosh is een merk waar ik maar weinig producten van heb. Veelal vind ik het niet bijzonder of te duur. Nu heeft Kruidvat een 1+1 actie, waardoor het gelijk een stuk goedkoper wordt.
– Zelf gebruik ik nooit een scheermes voor alle ongewenste haren (Veet en een ladyshave is prima voor mij!), maar voor degene die wel vaker een mesje gebruiken, is dit ophangsysteem wel erg handig!

– Trekpleister (geldig t/m 1 september 2013)
Image and video hosting by TinyPic
Deze borstel was al eens verkrijgbaar bij het Kruidvat, maar toen heb ik hem helaas niet meegenomen. 
Wat voor borstel het precies is? Het is een namaak versie van de Tangle Teezer: Een borstel wat makkelijk klitten kan verwijderen,

Dit waren alle deals voor deze week al weer!
Hebben jullie nog een leuke actie te delen, laat dan een reactie achter. 

Liefs,
Saffira 

 

2 gedachtes over “Best Deals – Week 34

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s