Digital – Funny Jokes

Image and video hosting by TinyPic

Ik ben een sucker voor flauwe grappen. Vooral als ze echt goed zijn, dan kan ik ze heel vaak overlezen en er nog steeds van genieten. Dan zit ik daar achter m’n laptopje en hoor je mij helemaal uit het niks lachen om vervolgens weer rustig door te gaan internetten. Herkenbaar?
Net had ik ook zo’n moment en bedacht ik me: Waarom dit niet delen? Nu is ieders gevoel voor humor natuurlijk wel wat anders, maar ik hoop dat jullie er net zo om kunnen lachen als ik. Want zoals ze wel eens zeggen: Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
So, keep on smiling!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Wat vonden jullie het grappigst? 
Ik hoop dat ik jullie een beetje aan het lachen heb gemaakt!

Liefs,
Saffira

3 gedachtes over “Digital – Funny Jokes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s