New In: Budget Blazer!

Image and video hosting by TinyPic
Voor wie het nog niet weet: Ik ben dol op koopjes scoren!
En nee, niet dat gezeik van: Het-shirtje-was-maar-10-euro-dat-is-toch-geen-geld-koopjes, maar echte koopjes waarbij je denkt: Dit kan toch niet waar zijn? Laatst ben ik even in de stad gaan rondlopen, op zoek naar een nieuwe spijkerbroek. Helaas heb ik die niet kunnen vinden (als je 1,48m bent, zijn broeken moeilijk!), maar heb ik wel twee dingen gehaald die mij goed zijn bevallen. Eén van deze dingen is een hele leuke blazer die ik graag aan jullie wil laten zien!

Image and video hosting by TinyPic

En dit is ‘ie dan! Een hele mooie blauwe kleur met een zebra printje! De laatste tijd zijn dierenprintjes weer helemaal in en dit zie je dan ook in vele winkels weer terug. Ik ben er in ieder geval weg van, mits het voor de rest rustig gecombineerd is.

Image and video hosting by TinyPic
Hier kun je de blazer aanzien! Een aanfoto maken was trouwens moeilijker dan gedacht, maar het is gelukt! Helaas zag ik later pas dat de camera een vlekje had, maar de blazer is in ieder goed te zien!

De blazer heb ik gekocht bij de Wibra, voor maar.. €3,50!
Ongelofelijk hè?

Wat vinden jullie van de blazer? Laat het weten in de comments!

Liefs,
Saffira

8 gedachtes over “New In: Budget Blazer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s