Digital – Cool Inventions #4

Image and video hosting by TinyPic
Deze week heb ik de leukste uitvindingen weer voorbij zien vliegen! Ik raak er nooit op uitgekeken, want elke keer zie ik weer iets geheel vernieuwend. Het blijft te gek om te zien wat mensen kunnen bedenken! Voor nu heb ik een kameleon die z’n tong uitsteekt, een retro busje en leuke opbergsystemen. Benieuwd? Kijk dan snel mee!

Image and video hosting by TinyPic1. Waaaauw, wat zou ik dit tof hebben gevonden als ik vroeger kon schommelen ín het huis! Echt heel leuk! 2. Vinden jullie deze retro Volkswagen busjes ook zo leuk? Ze doen me altijd denken aan de zomer en het strand. Met dit apparaat kun je het logo op je brood toasten, super vet! 3. Pijn in je vingers van teveel appen? Dan is dit telefoonhorloge perfect! Ik denk eigenlijk dat dit gewoon een versie die in Photoshop is gemaakt, dus hij is helaas niet echt verkrijgbaar. 4. Een mes in een mes.. Dan denk ik aan mesception! Super handig dit: Je pakt je plank, haalt het mes er uit en snijden maar!

Image and video hosting by TinyPic5. Aw, deze plakbandhouder is zo schattig! Het doet me gelijk denken aan die kameleon uit de film Tangled, hebben jullie die wel eens gezien? Dat is echt een aanrader! 6, Je kunt je kabels opbergen en je kunt je kabels opbergen. Dit vind ik toch wel een hele mooie manier en is simpel te bevestigen! 7. Dit vind ik echt een hele leuke manier van opbergen! Natuurlijk hoeven het niet alleen bureauspulletjes te zijn, maar dingen als pasta’s of make-up op deze manier wegzetten, is ook een goed idee. 8. Heb je even een opkikker nodig? Dan maakt deze pan vast wel een positieve vibe los! Super cute! 

En, wat vinden jullie de beste uitvinding van deze week?

Liefs,
Saffira

Een gedachte over “Digital – Cool Inventions #4

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s