Fashion – 10X Ranking The Outfits (4)

Image and video hosting by TinyPic

Nog een paar dagen en dan moet ik beginnen aan een nieuwe opleiding. Eerst een introductie, daarna een intaktest en dan beginnen de lessen. Drie maanden lang heb ik vakantie (gehad) en bijna is het gewoon voorbij. Drie maanden geleden heb ik gewoon voor het eerst een diploma gehaald en nu begin ik weer aan iets nieuws om vervolgens weer een diploma te halen. Het voelt zo gek om weer helemaal opnieuw te beginnen. Toch heb ik er heel veel zin in, want na 7 jaar hetzelfde (vwo) doen, ben ik zeker wel toe aan mijn nieuwe opleiding! Maar bij nieuwe dingen komen ook andere dingen bij te kijken: schoolspullen kopen, nieuwe mensen ontmoeten en.. WAT MOET JE AAN OP JE EERSTE SCHOOLDAG?
Voor nu haal ik even inspiratie uit de outfits die ik vandaag voor jullie weer op een rijtje gehaald. Als de eerste schooldag er aan komt, ben ik toch helaas bang dat het tijd is voor een kledingcrisis!

Image and video hosting by TinyPic10. Een mannen outfit staat op nummer tien. Op zich vind ik het helemaal niet lelijk, maar het leren (?) jasje heeft een hele aparte glans, waardoor ik de outfit echt niet meer zo mooi vind. 9. Mooie eyecatchers! Alle kleuren vallen heel mooi bij elkaar, toch had ik de skinny liever gewoon dicht gezien en niet open geritst. 8. Meoooow! Poesjes zijn lief, maar als het broekje te kort is, wordt het wel een beetje té lief.

Image and video hosting by TinyPic7. Helaas wordt deze afbeelding helemaal ingezoomd, waardoor het een beetje vreemd over kan komen. Het shirt valt iets oversized over een simpel shortje. Prima te doen vind ik! 6. Dit outfitje vind ik ook erg leuk! Vooral de schoenen zijn heel mooi. De tas had van mij een ander kleurtje mogen hebben, het zwarte valt namelijk heel hard hier. 5. Dit outfitje vind ik gewoon mooi! Ik zou zelf nooit kiezen om het zwarte gilet er over heen te gooien, maar haar staat het wel.

Image and video hosting by TinyPic4. Behalve dat ik deze outfit heel tof vind, vind ik haar ook heel erg mooi! Weet iemand toevallig wie ze is? Het bonten vestje vind ik deze outfit trouwens helemaal af maken en geeft gelijk een lekker warm gevoel! 3. Deze outfit heb ik heel vaak voorbij zien komen, maar wordt ik gek genoeg nooit zat. Het is lekker basic, maar de rode blouse en de leren laarzen maken het toch speciaal. 2. Wat een schatje is dit en wat baal ik dat je hier maar de helft van de outfit kan zien! Het spijkerjasje staat haar super leuk en de tulband past perfect bij haar!

Image and video hosting by TinyPic1. En ook deze week verovert een outfit van een kindje mijn hart! Of nja, kindje.. Hij lijkt hier al helemaal een volwassen badboy! Ik vind dit echt een stoere outfit en kan er echt naar blijven kijken. Ondanks de stoere houding, houdt hij toch nog stiekem even de hand vast van mama/papa (?).

En welke outfit vinden jullie het mooist?

Liefs,
Saffira

Een gedachte over “Fashion – 10X Ranking The Outfits (4)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s