Beauty: Budget Etos Foundation (tip!)

Image and video hosting by TinyPic
Laatst heb ik jullie laten zien dat ik een nieuwe budget blazer heb gekocht, maar dat was niet het enige koopje wat ik had gescoord! Toevallig liepen we ook nog de Etos binnen en daar zag ik een actie staan bij de make-up: Een foundation voor maar €2,99! Volgens mij liggen zijn van de foundations van Essence ook zo rond die prijs, maar die kleuren zijn helaas veel te licht voor mij. In de winkel testte ik deze foundation even en volgens mij was het wel een matchende kleur!
Benieuwd naar wat ik er van vond? Kijk dan snel mee!

Image and video hosting by TinyPicLaten we eerst even kijken naar de verpakking. Veel mensen kijken hier het eerste naar en worden verliefd of knappen er op af. Natuurlijk doe ik dit ook, maar het tweede wat ik dan doe is kijken naar de prijs! Anyway, deze verpakking zag er echt simpel uit en doet me eerlijk gezegd denken aan een verfflesje. Het is over het algemeen doorzichtig met zilveren letters er op. Eigenlijk houd ik wel van flashy zilver, maar van deze combo word ik niet echt warm. Doordat het zo glanzend is, zijn de letters moeilijk te zien waardoor het niet fijn is om te lezen.

Image and video hosting by TinyPicOver de dop ben ik wel te spreken! Het is simpel en je kunt er prima mee verdelen hoeveel je er uit kan drukken. Helaas kan het wel zo zijn dat het tuitje een beetje vies wordt, maar een doekje er oven heen doet wonderen!

Image and video hosting by TinyPicOver naar het belangrijkste deel van de foundation: De inhoud! Op de linker foto zie je hoe de substantie er uit. Op de rechter foto zie je hem uitgesmeerd.
Op de achterkant staat aangegeven dat het een lichte tot medium dekking kan geven met een natuurlijk effect. Ook zit er jojoba-olie en Vitamine E in voor extra hydratatie en bescherming tegen invloeden van buitenaf. Verder is het ongeparfumeerd. Ik had het overigens niet erg gevonden als er een lekker fris luchtje aan zat, ik vind dat wel prettig om dat te ruiken. Op mijn hand voelt de foundation erg licht en luchtig.
Het lijkt op de foto trouwens misschien nog een beetje te licht, maar op mijn gezicht valt dat best mee.

Image and video hosting by TinyPicIk blijf het moeilijk vinden om foto’s te maken, dus ik hoop dat het effect een beetje te zien is!
Op de linker foto heb ik niks op, rechts heb ik de foundation op, poeder, oogpotlood, oogschaduw en mascara. Ik vind het effect van de foundation best wel mooi: Mijn wallen zijn een stuk minder en mijn huis ziet er egaal uit.

Jullie merken het al: Over deze foundation ben ik erg tevreden!
Ik heb trouwens de kleur 04 (de donkerste kleur), maar er zijn nog 3 andere kleuren. Je kunt deze foundation vinden in het make-up schap van het huismerk van Etos en de prijs is €2,99.

Wat vinden jullie van dit product? Laat het weten in de comments!

Liefs,
Saffira

5 gedachtes over “Beauty: Budget Etos Foundation (tip!)

  1. Yay, bedankt voor de budgettip! Voor 3 euro een redelijk dekkende foundation, ik ga binnenkort ook maar even kijken of ze mijn kleur hebben. Thanks. c:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s