Dreaming of… Inspiration!

Image and video hosting by TinyPic
Hoewel het zonnetje schijnt, de vogels fluiten en alles vredig in m’n leven is, mis ik toch motivatie op dit moment.
Motivatie om mijn kamer eens grondig schoon te maken, werken aan een nieuw artikel, te leren voor mijn theorie (die ik nog steeds niet heb!) en ga zo maar door! Mijn school is nog niet eens begonnen en ik voel me nu al zonder inspiratie. Tsjah en wat doe je dan?
Voor al mijn inspiratie ga ik Tumblr’en! Dit is ook een soort bloggen, maar meestal alleen met plaatjes/filmpjes rebloggen en liken. Heerlijk vind ik dit! Om me wat geïnspireerd te voelen, heb ik even een paar plaatje gezocht om me weer even een boost  te geven en een glimlach op m’n gezicht te toveren.
Dus even geen woorden, maar lekker blijven scrollen! 

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Zoals jullie kunnen zien: Lekkere random inspiratie!
Misschien hadden jullie het trouwens al gemerkt, maar gisteren had ik even niks gepost en raar genoeg werkt dat erg demotiverend om te bloggen. Dat probeer ik dus te vermijden door elke dag minimaal 1 keer iets te uploaden.

Willen jullie meer inspiratie volgen? Dan kan je mij volgen via Bloglovin’ voor alle (budget) blogposts, maar voor meer random inspiratie kun je me volgen op Tumblr!

Liefs,
Saffira

Een gedachte over “Dreaming of… Inspiration!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s