In The Spotlight: Blake Lively

Image and video hosting by TinyPicWaar ik probeer elke dag 2 keer te posten, lukt het me deze week helaas niet zo goed. Gisteren ging het om de motivatie, vandaag om tijdgebrek. Morgen heb ik mijn introductie, donderdag moet ik naar school en werken en in het weekend staat ook vooral werk gepland.
Ook begint volgende week dan echt mijn lessen, dus ik moet een balans zien te vinden tussen het internetleven en het gewone leven. Ik weet dat het mogelijk is, dus ik ga m’n best doen om te blijven bloggen. Dit omdat ik bloggen heel leuk vind en het nog lang niet wil loslaten!
Weet je wat trouwens grappig is? Bij mijn studie krijg ik zelfs een les dat letterlijk “bloggen” heet! Dus ik kan er zeker niet om heen!

Voor nu wil ik jullie graag Blake Lively presenteren.
Een hele mooie blonde vrouw, meest bekend geworden door de serie Gossip Girl, waar ik ook wel een girl crush op heb! Ze lijkt me heel spontaan door haar lach en ze ziet er altijd stijlvol uit, iets wat ik zeer kan waarderen. Spotlights aan voor Blaky!
Blake ken ik eigenlijk door de film “The Sisterhood of the Traveling Pants” en ik was gelijk gek op haar! Voor mijn gevoel is zij echt een vrouw dat zo’n charme heeft wat niemand kan weerstaan. Door Gossip Girl werd ze toch steeds meer en meer bekender en werd ze op vele plaatsen gespot. Door de serie kreeg ze zelfs een relatie met Penn Badgley, maar het ging na 2 jaar weer uit. Nu is ze getrouwd met Ryan Reynolds sinds 2012.

Image and video hosting by TinyPic
Naam: Blake Christina Lively
Geboren op: 25 augustus 1987 (Californië)
Beroep: Actrice
Quote: If I’m not with somebody who really excites of inspire me,
then I’d rather be by myself

Media (en fashion)
Soms is het beter om twee vliegen in één klap te vangen!
Vooral door Gossip Girl en The Sisterhood of the Traveling Pants ben ik van de stijl van Blake gaan houden, dus waarom niet filmpjes laten zien waarin én zij voorbij komt maar ook gelijk haar kledingstijl?

Blake Lively in The Sisterhood of The Traveling Pants 2


In deze film heeft ze nog een leuke en vooral casual outfits aan, leuk!

Blake Lively in Gossip Girl (Seizoen 4)


Wat leuk! Ik heb een filmpje gevonden van outfits die Blake draagt in de serie! Deze komen allemaal uit het vierde seizoen van Gossip Girl en je merkt gelijk dat het al wat volwassener wordt en iets minder draagbaar. Toch blijf het een hele inspiratie om naar te kijken en vind ik het erg mooi.

En… De spotlights mogen weer uit!
Dit was het weer voor Blake Lively, maar de volgende keer zullen jullie Gerard Butlet zien shinen!

Liefs,
Saffira

3 gedachtes over “In The Spotlight: Blake Lively

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s