My First Time – Communicatie Intro!

Image and video hosting by TinyPic
Outfit? Check. Make-up? Check. OV? Check.
Vandaag was het dan zo ver: Ik ging voor het eerst naar een introductie toe van mijn nieuwe opleiding Communicatie. Jaren geleden keek ik hier tegen op, maar toen het moment daar was, waren er eigenlijk helemaal geen zenuwen te bekennen. Super fijn natuurlijk, want zo voelde ik me ook veel prettiger! 

Maar hoe ging mijn introductie nou?
Het enige wat ik van tevoren wist was dat ik om 10.00 uur aanwezig moest zijn en verder helemaal nada, noppes, niks! Goed geregeld, hè? Eenmaal daar aangekomen, was het ook erg rommelig: Mensen kwamen wat later, het duurde nog zo’n 20 minuten voordat we begonnen en dus was het maar een beetje awkward rond kijken en vragen waar mensen vandaan kwamen, hoe oud ze waren enz.

Toen we eindelijk begonnen waren, deden we eerst een namenspel en kregen we te horen dat de klas door twee groepen werd verdeeld. Voor je groep moest je een naam bedenken en daar een vlag van maken. Samen met je groepje ging je dan verschillende opdrachten doen in de stad.
Dit vond ik maar gedeeltelijk leuk, omdat sommige opdracht echt verschrikkelijk waren! Gelukkig zaten er ook een paar tussen die prima te doen waren en die opdrachten hebben we dan ook zeker gedaan.

Image and video hosting by TinyPic
Pittige Panters was onze naam!

Na het spel gingen we uit eten bij de Griek. Dit eten had ik nog nooit op en ik was er ook erg benieuwd naar.
Helaas duurde het allemaal weer een beetje lang voordat we allemaal eten kregen, maar wat we kregen was zeker heel lekker! Het eten bestond wel voornamelijk uit vlees, maar desalniettemin goed weg te kauwen.

Image and video hosting by TinyPic
Veel vlees bij de Griek!

Al met al vind ik dit toch wel een ervaring die je op de een of andere manier wel moet meemaken. Zo tof vond ik het ook weer niet, maar dan weet je wel hoe een introductie precies in elkaar zit en je leert de anderen ook makkelijker kennen. Vooral tijdens het samen eten kon je goed praten, waardoor het ook erg gezellig was. Morgen is het dan tijd voor een intaketest en volgende week beginnen de lessen.

Hoe was jullie introductieweek/dag en ervaren jullie het ook als iets wat je mee moet maken?
Laat het weten in de comments

Liefs,
Saffira

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s