Digital – Cool Inventions #5

Image and video hosting by TinyPic
Deze (school)week is nog niet echt voorbij, maar toch heb ik nu al weekend, yay!
Volgende week begin ik dan met de echte lessen en ik ben er al heel lang benieuwd naar. Ondertussen geniet ik nog even van het weekend wat voornamelijk zal bestaan uit bloggen (eindelijk weer eens proberen 2 artikelen per dag te posten!), werken en uit eten gaan.
Voor nu heb ik weer een artikel over de leukste uitvindingen voor deze week!

Image and video hosting by TinyPic1. Sinds dit jaar ben ik helemaal fan geworden van Marvel mede dankzij mijn vriend. Het begon allemaal met een marathon en sindsdien ben ik er weg van! Deze lampen vind ik dan ook te gek en zou ik zeker aan m’n muur willen zien. 2. Niet genoeg plek voor een grote bank of veel stoelen? Geen probleem! met deze opvouwbare stoelen komt het helemaal goed. 3. Wil je even ontspanning, maar heb je nergens een plek wat je op slot kan doen? Ga dan lekker gamen op de wc! 4. Begin de dag vrolijk met dit lekkere eitje! Zo ga je zeker een zonnige dag tegemoet.

Image and video hosting by TinyPic5. Vind jij het ook altijd zo vervelend als je loopt door de regen, maar niet meer zoveel kan zien? Door deze paraplu’s kun je weer gewoon goed kijken waar je loopt. Leuk hè? 6. De snorren gekte gaat maar door. Ik zie het op shirtjes, sjaals en sleutelhangers. Nu hebben ze iets heel leuks uitgevonden, waardoor je baby ook zo’n leuke snor heeft! 7. De zomer is al weer bijna voorbij (boeeehoeeee) en de koudere dagen liggen al op de loer. Als het zonnetje niet schijnt in Nederland, vind ik het altijd zo grauw. Om dit te voorkomen kun je dingen in huis oppimpen met een leuk kleurtje net zoals deze verwarming! 8. Wauw, wauw, wauw! Geld is mooi, koivissen zijn mooi, maar gecombineerd zijn is het zeker een kunstwerkje!

Dit waren alle leuke uitvindingen die ik voor jullie deze week heb gevonden.
Welke vinden jullie het mooist, handigst of leuk? Laat het me weten in de comments!

Liefs,
Saffira

P.S. Vandaag blog ik al precies een maandje!

2 gedachtes over “Digital – Cool Inventions #5

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s