Personal – Follow me!

Sinds gisteren blog ik al precies een maand! Misschien niet veel, maar het kost toch veel tijd en moeite om elke dag te updaten met nieuwe dingen. Tot nu toe vind ik het erg leuk en blijf ik lekker door bloggen.

Wat ik ook erg leuk vind aan het bloggen, zijn al jullie reacties en views die ik krijg. Het is zo fijn om te zien dat mensen het gewoon interessant vinden om mijn berichten te lezen! Daarom wil ik jullie vandaag even op de hoogte houden van hoe jullie mij kunnen blijven volgen en misschien zelf op een veel fijnere manier.

Bloglovin’ 

Image and video hosting by TinyPic

Ik kan me geen leven meer voorstellen zonder dat ik Bloglovin’ heb! Vroeger (ongeveer een jaar geleden) zag ik altijd bij winacties staan dat je degene moest volgen via Bloglovin’ om iets te kunnen weten. Ik was toen al gelijk teleurgesteld, omdat ik daar geen account van had. Ik had namelijk altijd het idee dat het niet fijn zou werken, want vroeger had ik ook ergens een account om blogs te volgen, maar uiteindelijk had ik er niet veel aan.
Anyway, op een gegeven moment was ik het zat om iedere winactie aan m’n neus voorbij te zien gaan en heb ik me aangemeld bij Bloglovin’ en tot nu toe heb ik er helemaal geen spijt van! Eerst had ik een ritueel waarbij ik in een volgorde alle blogs moest checken, nou kon ik gewoon klikken op follow blog en ik zag alle updates van alle blogs gewoon op m’n dashboard verschijnen. Super handig!
Er bestaat ook een app, dus op m’n Ipad en m’n Iphone kan ik ook alles bijhouden!

Tumblr

Image and video hosting by TinyPic

Eén van mijn favoriete manieren van bloggen is toch wel Tumblr. Het is zo easy en iedereen kan het, want het is eigenlijk simpelweg plaatjes opnieuw bloggen. Hier haal ik ook heel veel inspiratie vandaan en gebruik ik ook vaak als moodboard.

Het zijn misschien nog weinig manieren waarop je mij kan volgen, maar ik zit er aan te denken om meer social media te gebruiken.
Op welke manieren zou jij mij nog willen volgen? 

Je kunt mij volgen door op de buttons rechts van mijn blog te klikken!

Liefs,
Saffira

2 gedachtes over “Personal – Follow me!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s