Fashion – Animalistic!

Ik ben dol op printjes. En niet zomaar printjes, maar de laatste tijd overheerst de liefde voor dierenprintjes!
Luipaarden, tijders, slangen, zebra’s, noem het maar op, ik vind het te gek. Natuurlijk niet in combinatie met elkaar, maar als killer item vind ik ze echt heerlijk. Daarom heb ik nu wat leuke collages gemaakt om even mijn gekte te laten tonen aan jullie!

Leopard Leopard.

Image and video hosting by TinyPic

Een van mijn favorieten is toch wel het luipaardprintje. De laatste tijd is dit helemaal hip en happening en daar ben ik natuurlijk heel blij mee!

Tiger Spirit!

Image and video hosting by TinyPic

Wat ook mijn hart heeft gestolen, zijn de tijgers! Ik hou van de strepen en de mooie bruine kleuren!

Zebration

Image and video hosting by TinyPicZelf heb ik helaas nog geen item met een zebra printje in mijn kast hangen, maar zou hier graag verandering in willen brengen! Voor de hoesjes vind ik in deze collage erg leuk.

Ik heb ook even gekeken in mijn kledingkast en ik heb volgens mij al meer dan vijf items met dierenprintjes liggen. Ik ben benieuwd of dit er meer gaan worden, nu de trend helemaal aan het opkomen is.
Wat vinden jullie van deze trend? Ga je er helemaal mee in of laat je het lekker voorbij gaan?

Liefs,
Saffira

2 gedachtes over “Fashion – Animalistic!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s