Best Deals – Week 36

Image and video hosting by TinyPic
Eigenlijk komt dit artikel meestal op maandag, maar vanwege school moet ik het bloggen echt nog even leren in te plannen. Als beginnende blogger vind ik dit nu nog moeilijk, maar het zal vast goedkomen! Ik streef naar 2 artikelen per dag, maar schrik niet als er maar één of zelfs geen post verschijnt.

Vandaag heb ik mijn eerste echte lesdag gehad en tot nu toe ben ik erg enthousiast (voor de mensen die het nog niet weten: Ik ben begonnen aan de studie Communicatie)! We hadden eerst trendwatching (tsja, de naam zegt het al waar dat vak over gaat) en daarna Photoshop (waar ik helemaal niks mee kan, dus ik ben heel blij dat we deze les hebben). Wat ik trouwens ook heel leuk vind is dat ons semester helemaal in het thema van bloggen zal staan. Super leuk als beginnende blogger, want nu leer ik alle ins and outs wat natuurlijk super handig is voor mijn eigen blog! We leren bijvoorbeeld hoe we effectief kunnen schrijven, goed filmpjes kunnen maken en bewerken en ga zo maar door. Ik heb er dus erg veel zin in en ben benieuwd hoe deze week zal verlopen.

Maar goed, laten we niet teveel afdwalen: Deze week heb ik wel wat leuke deals voorbij zien komen en die wil ik natuurlijk weer graag met jullie delen!

Image and video hosting by TinyPic

Action
Dit is een winkel die waarschijnlijk nooit zal ontbreken in dit artikel!
Voor vandaag heb ik dan ook een aantal leuke dingen gespot en zelf ben ik heel erg benieuwd naar het rokje en de de mokken (altijd leuk om te hebben of als cadeau te geven!)

Image and video hosting by TinyPic

Big Bazar
Om eerlijk te zijn vind ik dit niet de mooiste schoenen, maar toch ben ik best wel benieuwd naar de luipaarden versie (rechts, 2e van boven). Ik weet niet hoe de kwaliteit zal zijn voor de prijs, maar als het te vergelijken is met de schoenen van de Primark dan zou ik ze zeker meenemen.

Image and video hosting by TinyPic
Da
Ben ik de enige die nog last heeft van hooikoorts?! Dit jaar heb ik voor mezelf volgens mij een record gebroken, want het blijft nu al 7 maanden hangen! Voor alle mensen die er ook last van hebben, is dit zeker ook een goede actie!

Image and video hosting by TinyPic
Etos
Een make-up overload bij de Etos! Gelukkig wel allemaal lekker budget, dus heel goed voor de portemonnee.
De foundation heb ik al in huis en vind ik heel fijn (artikel kun je hier vinden: *klik*!), over de lipsticks heb ik al heel veel gelezen en als je make-up ook nog eens kan inslaan waarbij het 2e product maar voor de halve prijs is, dan ben ik helemaal gelukkig!

Image and video hosting by TinyPic

Trekpleister
Oei, het is er af geknipt, maar deze week heb je de 1+1 actie op alle Rimmel make-up! maskertjes in een tube vind ik er altijd heel leuk en handig uitzien en voor €2,50 vind ik het een hele goede aanbieding

Image and video hosting by TinyPic
V&D
Het eten bij de V&D vind ik over het algemeen prijzig, maar met deze kortingsbonnen wordt het al een stuk interessanter! Als het goed is, vind je deze bonnen bij het gesealde folderpakket wat door de bus valt.

Image and video hosting by TinyPic
Zeeman
En we eindigen dit artikel met de Zeeman! Zij bieden deze week singlets aan voor €1,49 per stuk en als je er 3 koopt, kom je er zelf nog voordeliger uit!

Vandaag heb ik trouwens ook kortingsbonnen ontvangen voor de McDonalds, deze zijn ook te vinden in het folderpakket of zijn te downloaden op de site van de McDonalds!
Welke actie vinden jullie het leukst en zijn jullie zelf ook nog wat goede aanbiedingen tegengekomen? Laat het weten in de comments!

Liefs,
Saffira

Een gedachte over “Best Deals – Week 36

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s