In The Spotlight – Robert Pattinson

Image and video hosting by TinyPic
Ik beloofde jullie Gerard Butler, maar “helaas” moeten jullie het doen met Robert Pattinson. Ik kwam hem namelijk deze week tegen in een hele mooie reclame en wil hem daarom graag even in the spotlight zetten!
Confession? Ik was 3/4 jaar geleden helemaal fan van Twilight en had alle boeken gelezen, alle films gezien en natuurlijk een wall of fame vol behangen met plaatjes van de vampiergekte. Behalve het verhaal, viel mij ook een hele mooie man op namelijk Robert Pattinson. Elke mooie foto wou ik hebben, bij elk interview was ik helemaal aan het wegzwijmelen en alle films met hem wilde ik zien.

Ik was dus duidelijk een fangirl! Blijkbaar was ik best wel laat met het kennismaken van Robert. Na de eerste Twilight film kwam ik er namelijk achter dat hij ook had gespeeld in één van de Harry Potter films, maar daar ging hij (SPOILER ALERT!) helaas dood! Haha, wat was ik toen hard aan het balen.
Mooie herinneringen, maar ondertussen heeft hij genoeg andere dingen gedaan. Zo heeft hij natuurlijk in meerdere films gespeeld en is hij op dit moment in een reclame te zien!

Image and video hosting by TinyPic
Naam: Robert Thomas Pattinson
Geboren op: 13 mei 1986 (Londen, Engeland)
Beroep: Acteur en musicus
Quote: Instead of people just complaining about stuff, people should figure out how to make the world right again. If you feel like the world’s been taken away from you figure out how to take it back. Don’t just shout about it.

Media
Een film die ik helaas nog niet heb gezien van Robert is Water for the Elephants. Het boek heb ik ook maar half gelezen, daarom deel ik bij deze de trailer van de film!

Water for the Elephants

Iets wat ik jullie natuurlijk ook niet kan onthouden, is de nieuwe reclame van Dior. Hier speelt Robert de hoofdrol in en het is echt heel mooi geworden.

Dit was het weer voor Robert Pattinson! Wat vinden jullie trouwens van hem?
De volgende die in the spotlight zal staan is… Leighton Meester!

Liefs,
Saffira

Een gedachte over “In The Spotlight – Robert Pattinson

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s