Digital – Animalistic (for real!)

Image and video hosting by TinyPic
Laatst schreef ik een artikel over dierenprintjes in de fashion wereld, maar natuurlijk blijf ik de echte dieren het meest fantastisch vinden. Dankzij de film The Lion King is de leeuw mijn favoriete dier en als ik mocht kiezen wat ik zou willen zijn voor een dag, dan lijkt dit mij een prima keuze! Later zou ik heel graag een huisdier willen hebben, maar tot die tijd blijf ik lekker vertroetelend kijken naar plaatjes op het internet! 

Voor nu wil ik jullie ook mee laten zwijmelen bij deze schattige, stoere, maar vooral hele mooie beestjes!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Ik ben trouwens heel benieuwd: Wat is jullie jullie lievelingsdier en waarom?
Laat het me weten in de comments!

Liefs,
Saffira

3 gedachtes over “Digital – Animalistic (for real!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s