Fashion: 6X Rankin The Outfits

Image and video hosting by TinyPic
Het is weeeeekend! Deze week heb ik mijn eerste schoolweek achter de rug en ondanks dat het een leerzame week was vol met vele indrukken (nieuwe mensen leren kennen, je wegwijs maken op school, verschillende vakken, leraren enz.), ben ik blij dat het vrijdag is en het er weer op zit. Door tijdgebrek merk ik dat ik helaas niet meer zoveel kan bloggen als voorheen.
Vandaar dat ik vandaag maar 6 outfits voor jullie heb, maar wees niet bang, het zijn nog steeds hele leuke outfits!

Image and video hosting by TinyPic

6. Shiny, shiny, shiny! Wat een leuk broekje zeg! Helaas vind ik de ketting niet zo heel mooi en had ik er liever een shirt bij gezien zonder streepjes. 5. Kinder outfitjes blijven heel leuk en ik kan ook echt niet wachten totdat ik mijn eigen kinderen heb en ze leuk aan te kleden. Dit jochie staat er lekker stoer bij met z’n toffe outfit. 4. Gewoon een leuke outfit! Niks meer of minder over te zeggen.

Image and video hosting by TinyPic

3. Oeh, wat vind ik dit een mooie en stylish outfit voor een man! Het jasje vind ik echt, vooral door de kleur en z’n speciale kraag. 2. Een outfit die ik zeker zo zou dragen! Lekker comfy en goed te doen voor de wat koudere dagen. 1. BAM, dit is mijn favoriet! Helaas worden de schoenen er af geknipt, maar het zijn de populaire Jeffrey Cambell’s! Het shirtje is top, het jasje is lekker stoer, ik ben helemaal favoriet!

Wat is jullie favoriete outfit van deze week?
Laat het me weten in de comments!

Liefs,
Saffira

2 gedachtes over “Fashion: 6X Rankin The Outfits

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s