Personal – Winnen is stiekem toch wel leuk

Winnen is stiekem toch wel leuk.
Eens of oneens? Ik ben het er helemaal mee eens en kan me voorstellen dat vele anderen dit ook zullen vinden. Wanneer ik op het internet aan het rondstruinen ben, kan ik het dan toch niet laten om weer eens mee te doen aan een winactie. Veel levert het meestal niet op – anderen lijken toch altijd met de prijs er van door te gaan – maar toch blijf ik stug volhouden!
Tot nu toe heb ik één keer een mascara gewonnen van Rimmel via een online winactie, maar vandaag kan ik er weer een item aan toevoegen! 

Image and video hosting by TinyPic

En dit heb ik nou gewonnen!
Het is een fietssleuteltasje en is – ja zeker – bedoeld om je fietssleutel in te bewaren. Toch ben ik koppig en stop ik mijn gehele bossleutel er in; super leuk, maar vooral super schattig! Ik vind het echt heel leuk dat het tasje roze is en zo miniscuul. Het voelt echt als een minibag!

Ik heb dit item gewonnen via pinkgraphics.nl, een blog geschreven door Silvy! Vind jij het ook leuk om iets te winnen? Volg dan vooral haar blog, want elke zaterdag is er een winactie.

Bedankt Silvy!

Liefs,
Saffira

10 gedachtes over “Personal – Winnen is stiekem toch wel leuk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s