2X Tangle Teezer

Image and video hosting by TinyPic
Klitten hier, klitten daar, klitten overal! Wie herkent deze warboel aan haren ook?
Toen ik werd geboren, had ik al een dik bos haar op m’n hoofd en die dikte in mijn haar is nooit weggegaan. Helemaal top natuurlijk, maar als er iemand last heeft van klitten, dan ben ik het wel.
Gelukkig heb ik wel een manier gevonden om mijn volle haar temmen, namelijk de Tangle Teezer!

Wat is het?
De Tangle Teezer is een haarborstel die al jaren bekend is. Sommige kappers zweren zelfs bij deze borstel.
Wat de Tangle Teezer zo speciaal maakt, is het design waarbij er gebruik wordt gemaakt van zowel korte als lange pinnen. Ook heeft de borstel geen handvat, het zou al vanzelf goed in de hand liggen. Verder is het geheel uit plastic gemaakt, wat er voor zou zorgen dat deze borstel heel lang mee zal gaan!
Zelf ben ik in het bezit van twee Tangle Teezers. Eentje voor thuisgebruik en de andere voor onderweg.

Tangle Teezer (The Original) – Rond de €15,00

Image and video hosting by TinyPic
Dit was de eerste Tangle Teezer die ik had gekocht. Ik had er al vele jaren van gehoord, maar wat mij vooral tegenhield was de prijs. Het was namelijk ongeveer €15 euro voor een stuk plastic. Het idee van dit product kopen, liet ik dan ook snel aan me voorbij gaan. Totdat ik een dagje naar Duitsland ging en hem daar in real life zag. Mijn nieuwsgierigheid heeft me toch overgehaald om hem te halen. Ik heb namelijk al vele borstels en kammen gebruikt om mijn klitten er uit te krijgen, maar dat was wel een vervelend klusje!

Deze Tangle Teezer heb ik nu al sinds december 2013 in gebruik en tot nu toe ben ik zeker tevreden! Ik zal wel eerlijk zijn: Niet elke klit gaat moeiteloos er uit, máár het doet zoveel minder pijn! En daar ben ik echt blij mee. Ook is deze borstel goed schoon te maken (tips hiervoor volgen later), wat natuurlijk wel fijn is.

Ik heb deze variant gekocht bij de DM drogist in Essen voor ongeveer rond de €15,00.

Tangle Teezer (Travel Size) – €12,50
Image and video hosting by TinyPic

Maar.. Toen kwam het probleem: Hoe neem ik nou mijn Tangle Teezer mee in mijn tas? Ik wilde namelijk niet de pinnen beschadigen, maar het zou wel fijn zijn als ik ‘em af en toe mee kon nemen. In eerste instantie was het de bedoeling dat ik een bakje zou vinden om hem mee te nemen, totdat ik tegen deze variant aanliep!
Het was precies het antwoord op mijn vraag! Zoals je kan zien is deze wat kleiner, compacter én het heeft een deksel zodat je hem gemakkelijk kan meenemen!
Ik heb gekozen voor de kleur roze zodat allebei met de borstels met elkaar matchen en ik ben zeer tevreden.

Deze variant heb ik gekocht bij BOQZ in Eindhoven voor €12,50

Conclusie
Waarschijnlijk hoor je het al: Ik ben best tevreden met de uitvinding van de Tangle Teezer! Ik zou hem je echt aanraden als je veel last hebt van klitten of onhandelbaar haar hebt. Vooral nu er een travel size beschikbaar is, vind ik hem nog fijner in gebruik. Wees wel gewaarschuwd: Bij mij gaan niet alle klitten er moeiteloos uit, maar ik kan je verzekeren dat het wel een stuk minder pijn doet. Mocht je de prijs toch te hoog vinden: Er zijn een paar namaak versies gemaakt, namelijk de Betty Brush voor €4,95(soms in de reclame bij ’t Kruidvat of de Trekpleister) en ik weet me ook nog te herinneren dat de Primark een soortgelijke borstel heeft voor €1,50.

Ben jij al bekend met de Tangle Teezer of zit je eigenlijk nog steeds vast met je haren?

2 gedachtes over “2X Tangle Teezer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s