Mijn eerste MAC aankoop: Mac Dervish & Mac Impressive

Image and video hosting by TinyPic

 

Welkom bij mijn nieuwe verslaving! Gaat het over de MacDonalds? Nee!
Deze post gaat over MAC Cosmetics, een make-up merk speciaal voor visagisten of ook wel make-up artists. Door de jaren heen ben ik altijd dol op budget producten geweest, maar sinds ongeveer een jaar begin ik ook waardering te krijgen voor echte goede kwaliteit. En ja, daar moet je helaas soms iets meer voor over hebben. Toch krijg je zeker waar voor je geld! 

Waarschijnlijk heb ik altijd onder een steen geleefd, want pas sinds vorig jaar heb ik gehoord van het make-up merk MAC. Op zich natuurlijk niet zo erg, maar als ik kijk naar welke limited editions ik heb gemist.. Nou, dan heb ik er wel spijt van dat ik het merk nog niet kende!
Omdat ik wist dat Mac producten toch een aardig prijskaartje hadden, duurde het ook even voordat ik overstag ging. Ook vond ik het best wel eng om de winkel in te stappen en was ik online bang een miskoop te doen. Misschien herkenbaar voor jullie of ben ik enige?
Anyway, in februari ben ik eindelijk de Douglas binnen gestapt waar een MAC counter was en daar belandde ik in de hemel!

Mijn missie: Ik wilde een lipstick die ik elke dag zou kunnen gebruiken, dus ik zocht een my lips but better kleur.
Ik werd gelijk geholpen door een lieve vrouw (de verkopers zijn trouwens allemaal visagisten) die heel mijn hand vol kleurde met alle opties die we hadden. Uiteindelijk twijfelde ik tussen twee kleuren en ging ze die bij mij op doen. Mijn keuze was uiteindelijk gevallen voor een lippotlood in de kleur Dervish en een lipstick in de kleur Impressive.

Image and video hosting by TinyPic
De producten kwamen in dit mooie tasje van MAC
Image and video hosting by TinyPic
Mijn uiteindelijke aankoopjes

Mac Dervish – €15,00
Dit lippotlood behoort niet alleen tot één van mijn eerste producten van MAC, maar het is ook mijn eerste lippotlood aller tijden. Ik snapte eigenlijk nooit het nut ervan, maar nu zie ik wel in dat een lipproduct intenser kan ogen door het gebruik er van. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik het nog steeds niet veel gebruik, maar dat komt eerlijk gezegd meer doordat ik het altijd vergeet, oops!

Image and video hosting by TinyPic

De verpakking vind ik simpel maar mooi. Ik vind het heel fijn dat ze op het doosje zelf ook de kleur en de naam van het lippotlood hebben gezet, erg handig! De kleur van dit product past heel goed bij mijn eigen lipkleur en daar ben ik heel erg blij mee. In het begin vond ik het wel stroef werken, maar nu gaat het al stukken beter.

Mac Impressive – €19,00 
Image and video hosting by TinyPic

Het is zo leuk als make-up merken namen toevoegen aan hun producten! Ik was natuurlijk helemaal onder de indruk van MAC en dan koop ik ook nog eens een product die Impressive heet. Dat soort kleine dingen maken mij wel blij! Impressive is een Sheen Supreme lipstick wat betekent dat het een dekkende lipstick is, maar nog wel een glans heeft. De kleur van de lipstick vind ik heel mooi en de houdbaarheid is ook best lang. Helaas voel ik ‘em wel zitten, wat ik wel jammer vind. De lipstick is namelijk heel erg romig en dat voel je! Na een maaltijd of een drankje moet je hem dus wel even bijwerken.
De verpakking vind ik overigens erg stevig en ik moet wel even trekken om de dop er af te trekken, maar dat vind ik niet erg. Zo weet ik namelijk zeker dat de dop er zomaar van af vliegt! Zoals je trouwens op de swatch kan zien komen het lippotlood en de lipstick goed overeen qua kleur.

Conclusie
MAC heeft mijn hart veroverd. De goede kwaliteit, de geweldige service, het grote assortiment, het is allemaal heerlijk! Vooral als je nog niet veel verstand hebt van make-up en je wilt echt gelijk iets goed, ga dan zeker eens langs. Ik ben echt super geholpen, er wordt goed naar je geluisterd en zelf kan je er veel van leren.

MAC Cosmetics is verkrijgbaar bij maccosmetics.nl, Douglas en de Bijenkorf.

Een gedachte over “Mijn eerste MAC aankoop: Mac Dervish & Mac Impressive

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s